RUDEŠKI BOYSI PONOVNO U AKCIJI: Organiziraju memorijalni nogometni turnir kako bi pomogli obnoviti trošnu kuću obitelji s petero djece

Bad Blue Boys (foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX)

Rudeški su Boysi ponovno pokrenuli humanitarnu akciju Meomorijalni humanitarni malonogometni turnir, a ovoga puta žele pomoći rudeškoj obitelji s petero djece slabijeg imovinskog stanja kako bi mogli obnoviti trošnu kuću (podaci poznati organizatoru).

Turnir će se održati 10. i 11. rujna na igralištu OŠ Rudeš, a igrat će se u formatu 3 na 3. Uz malonogometne  poteze, posjetitelji će moći uživati u hrani i piću, a za dobru atmosferu pobrinut će se tamburaši.

“Mario Budimir (44) naš Rudešan koji je odrastao i živio u Rudešu do 2008., a od tada u Trnovčici gdje je bio dobri duh kvarta. Bivši igrač Rudeša, Zagreba, Hrvatskog Dragovoljca, Trnja i kadetski reprezentativac Hrvatske prije svega je bio dobar čovjek i zato mislimo da je zaslužio da ovakva humanitarna manifestacija nosi njegovo ime. Nadamo se da će biti dobar odaziv i da će ovaj humanitarni turnir zaživjeti i održavati se svake godine”, poručili su organizatori.

Podsjetimo, Rudeški Boysi su u veljači organizirali humanitarnu akciju ‘Rudeš za Lauru’, u kojoj su organizirali malonogometni turnir za pomoć teško bolesnoj djevojci. Kotizacijama, donacijama za hranu i piće te aukcijama prikupili su 230.931,37 kuna.

Također, u travnju su prikupili 1900 Kinder jaja i zajedno s mađioničarom razveselili mališane na Banovini.


 


Komentari