ZET-ovac prigovorio kolegi zbog komentara putnici: ‘Mogao je to ljepše pojasniti, nisu vozači krivi’

ZET (FOTO: Damjan Tadic/CROPIX)

Nakon što nam se građanka požalila da zbog kašnjenja ZET-ovog autobusa nije na vrijeme stigla na posao, u komentarima joj se javio jedan od ZET-ovih vozača, koji joj je ostavio sarkastičnu poruku.

“Ja se u ime ZET-a i kao ZETovac duboko ispričavam gospođi… Potpuno je u pravu. Naime krila na busu za preskakanje prometnih gužvi već duže vrijeme ne rade. Naručili smo nove ali nikako da dođu”, napisao je.

I dok su neki podržali njegovu opasku, drugi su pisali kako smatraju da je ton njegovog komentar neprimjeren, a s tim se složio i jedan njegov kolega.

“Ja se ispričavam u ime svoga kolege na sarkazmu. Mogao je to ljepše objasniti, ali nije do nas vozača nego do loših voznih vremena, na koje cijelo vrijeme upozoravamo naše šefove, ali stalno dobivamo ignoriranje.

Ja se ispričavam svim putnicima na kašnjenju i razumijem ih i u pravu su sa obzirom da plaćaju uslugu koju polovno dobivaju. Nažalost, vozači nisu krivi jer fali vozača, busevi u jako lošem stanju i vozna vremena koja nemaju veze sa stvarnim uvjetima u prometu”, napisao je.


Zagrepčani ogorčeni na ZET-ovce: ‘Preskaču termine jer na okretištu piju kavu, zbog njih ljudi dobivaju otkaze’

Loša prometna infrastruktura

Neki građani ističu da je glavni problem loša prometna infrastruktura te nesnosne gužve na prometnicama

Gužva na cestama, naravno da ne mogu ispoštivati vozni red kad se u žutu traku nagura hrpa osobnih automobila koji nemaju dozvolu za vožnju po toj traci. Ali… To je već pitanje poznavanja propisa, kulture vožnje i vozača. Osobno, koliko se vozim javnim prijevozom, nisam imala loših iskustava osim jednog vozača tramvaja koji je uredno pušio cigaretu dok je vozio, a nije imao zatvoren svoj prostor”, piše jedna Zagrepčanka.

“Spor je na nekim dijelovima zbog previše auta. Cesta bi ponegdje trebala ići ispod i iznad razine zemlje. Nešto tako. Inače je ok što se tramvaja tiče. Busevi su ponekad pretrpani, a ponekad prazni. Možda pojačati neke linije”, zaključuje jedan građanin.


Komentari