Zbog jednog čovjeka zavladao strah među stanovnicima Jaruna: ‘Zvonio je i meni, treba biti na oprezu’

Stanovnici Jaruna uplašeni zbog potencijalnih pljačkaša (Foto: Google Maps)

Uskoro kreću godišnji odmori kada brojni Zagrepčani odlaze na Jadran ili pak u neke druge dijelove svijeta kako bi se malo odmorili od posla, obaveza, gradske vreve i nesnosnih vrućina. No, već je poznato kako su ljetni mjeseci najprofitniji period za lopove.

I dalje ‘operiraju’ od istoka do zapada grada, zbog čega zagrebačka policija neprestano ima pune ruke posla. Na ulicama metropole tako mirno nije bilo niti danas.

O jednom takvom sumnjivom slučaju raspisali se se stanovnici jednog kvarta na zapadu grada. Uočili su sumnjivog muškarca srednjih godina koji zvoni od vrata do vrata i ‘žica’ novce.

‘Zvoni redom po katovima’

“Herucova, neparni brojevi. Tip redom zvoni od ulaza do ulaza. Ne javlja se nikome. Jel ovo ona fora da ispipavaju teren za pljačkanje”, zapitala se Zagrepčanka, a onda su uslijedili brojni komentari.

“Upravo čitam objavu i zvoni mi na vrata. Hrgovići. Zvoni redom po katovima. Izbacio sam ga van iz ulaza”, “Meni je upravo zvonio netko na vrata s riječima da skuplja pomoć”, “Bio je i kod mene, traži novac, Našička”, pisali su uplašeni građani.


“Zvonio i kod mene u predraga nisam otvarala”, “Prije mi izgleda da ima slobodan vikend u Vrapču”, “Za dan državnosti je isto šetao po ulazima i skupljao novac i hranu”, “Bilo bi dobro da ovo vidi što više ljudi vidi i bude na oprezu”, “, dodali su drugi.

Na Jarunu pronađeno beživotno tijelo mlađeg muškarca: Zna se o kome je riječ


Komentari