Zagrepčanku zgrozilo što vozači rade na zatvorenoj cesti: ‘Nekulturni su’

Radovi, ilustracija (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Od ponedjeljka 23. rujna 2024. od 7,00 sati krenuii su radovi na obnovi kolnika u Ulici Rudolfa Kolaka koji bi trebali potrajati do 13. listopada.

Za to vrijeme dio od Grižanske do Ljubijske ulice privremeno je zatvoren za promet, no čini se da neki vozači ne mare previše za to i svejedno automobilima prolaze kroz zabranjeni dio.

Na to nam se požalila jedna Zagrepčanka koja živi u blizini, a koja nam kaže kako taj prizor stalno viđa, a jedan je nedavno uspjela i fotografirati.

“Asfaltira se 9000 kvadrata ceste i mene i muža užasno nervira kako ljudi svejedno idu kroz radove”, rekla je. “Nekulturni vozači ne poštuju da su radovi i dodatno kompliciraju posao radnicima. Obilaze prepreke kao da ne postoje. I to ne samo tu nego i u Ulici Sv. Križa gdje su također radovi. Rade prašinu svuda i samo uništavaju, prvo cestu, a drugo svoje aute”, poručila je.

Foto: Čitateljica

Obilazni pravac

Podsjetimo, radovi su dio Programa asfaltiranja nerazvrstanih cesta I. reda za 2024. Ovime će se produžiti vijek eksploatacije ove izuzetno opterećene prometnice.

Iz Grada su ranije objavili kako će za vrijeme radova u Ulici Rudolfa Kolaka obilazni pravac biti:


Ulica Rudolfa Kolaka – Ulica sv. Leopolda Mandića – Međugorska – Grižanska – Ulica Rudolfa Kolaka i obratno.

Sugrađani se mole da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju strpljenja i razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu.

Nekoliko cesta u Zagrebu zatvara se za promet: Na jednoj će radovi trajati više od mjesec dana


Komentari