Zagrepčanka zgrožena prizorom u tramvaju: ‘Prepuno bolesnih, bahatih luđaka’

Zagrebački tramvaj (Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX)

Kada je u pitanju zagrebački javni prijevoz putnici često svjedoče o neugodnim iskustvima koja dijele na društvenim mrežama. Dio građana žali se na nepristojne putnike, dok su neki doživjeli neprimjerene poglede ili dodire.

Izrazito neugodno iskustvo doživjela je jedna Zagrepčanka koja se jučer vozila tramvajem broj 17 na Savskoj cesti oko 9:17 sati. Na fotografiji koja je objavljena na društvenim mrežama vidi se muškarac koji se samozadovoljava u tramvaju.

Ispod fotografije su se nizali komentari zgroženih građana. “Ne vjerujem”, “Ova država je baš prepuna bolesnih, bahatih luđaka! Opalit šamarčinu i izbacit iz tramvaja!”, “Daj da vidim, mislim da bi nestao sam iz tramvaja”, komentirali su.

Muškarac u tramvaju (Foto: Facebook)

Više slučajeva

Da neugodna iskustva u tramvajima nisu rijetkost potvrđuju i drugi građani. “Manijak”, “Reći vozaču da momentalno zaustavi tramvaj i pošalje prijavu policiji. Nije ovo iznimka, količina idiota u tramvajima rapidno raste u zadnje dvije do tri godine”, “Bolesnik, nažalost ima ih svuda”, “Pa gdje su putnici bili, ne vjerujem”, navodili su.

Također, u komentarima je navedeno da je cijeli slučaj prijavljen policiji koja provodi istragu. Podsjetimo, u rujnu prošle godine u tramvaju je došlo do verbalnog i fizičkog napada uslijed kojeg je ozlijeđena 22-godišnjakinja, nakon čega su i brojni drugi putnici počeli iznositi svoja negativna iskustva.

Inače, kazne za one koji na javnom mjestu izrazito drsko i nepristojno vrijeđaju druge i narušavaju njihov mir su od 700 do četiri tisuće eura ili kazna zatvora do 30 dana. Tuča, svađa i vika u javnosti kažnjavaju se novčanom kaznom od 300 do dvije tisuće eura ili kaznom zatvora do 30 dana.


Horor u tramvaju, Zagrepčanka prepričala detalje: ‘Vozila sam se s luđakom’


Komentari