Zagrepčanka upozorila da jednom čovjeku ne sjedate u taksi: ‘Možda jesam glupa’

Taxi. (Foto: Damjan Tadic/CROPIX), (Foto: privatna arhiva)

Cijene taxi prijevoza po Zagrebu variraju od povoljnih do nevjerojatno visokih. Librealizacija tržišta i poplava razno raznih taksista koji imaju svoje obrte dovela je do toga da se pojedini Zagrepčani javljaju i javno objavljuju astronomske račune koje su platili za taksi vožnje na malim relacijama.

Jedna Zagrepčanka u srijedu je na stranici TAXI VOZAČI I KORISNICI  objavila svoj slučaj s jednim taksistom koji operira po Zagrebu i nije mu ovo prvi slučaj naplate astronomskog računa.

“Pazite da vas ne opljačka”, objavila je i navela o kojem se taksistu točno radi što se može vidjeti ovdje.

Vozač tramvaja izluđuje Zagrepčanina kad ide na posao: ‘Ma što mi imaš slijegati ramenima’

Vožnja 10 kilometara 60 eura

Istaknula je kako se vozila ravno 10 kilometara od taksi stajališta Remetinec do Selske 2 i platila račun 60 eura.


“Gužva je bila, krenuli smo u 07,48 sati a došli smo u 08,15. Ne znam da li je iz Zagreba, ali je bio pristojan. Moja greška nisam vidjela nikakav cijenik u autu, i još gore nisam pitala koliko košta vožnja.

Ne vozim se inače taxijem, ali sam kasnije shvatila da sve moram provjeravati, da li je privatnik ili što već, kakve su oznake na taksiju, ali račun sam dobila i platila. Moja greška Možda je toliko skup taxi, jer je padala kiša i bila gužva pa se i to računa. Ne znam”, požalila se te objavila račun koji je dobila.

Račun za taxi. (Foto: privatna arhiva)

Kritike što se nije pazila

U komentarima je naišla na niz kritika kako je trebala bolje paziti.

“Pa tako vam i treba kad ste nepismeni i ne znate pitati koliko će to koštati”, Kad će se ljudi više naučit da ne sjedaju u taxi koji nije uber ili bolt”, “Vi ste još veća budala što ste to platili”, komentirali su.

“Možda jesam kako vi kažete glupa, ali dao mi je račun i stvarno se nisam snašla”, priznala je gospođa te upozorila sugrađane da ne naprave istu grešku.


Komentari