Zagrepčanka u očaju zavapila: ‘Čim krenu vrućine, evo i prvih problema na mojem katu’

Neboderi, ilustracija (Foto; Ivana Nobilo / CROPIX)

Ljeto je već uvelike u tijeku, a svake godine s njim stižu i novi/stari problemi. Naime, tijekom ljeta nam se čitatelji često javljaju sa svakodnevnim situacijama u kojima se nađu ili koje moraju trpjeti zbog svojih sugrađana. Tako nam se na mail javila Zagrepčanka koja ljeti muku muči sa svojom prvom susjedom.

“Inače je draga ženica, dobre smo si, pomažemo si ako nam nešto treba, lijepo je imati takvog susjeda”, priča nam Suzana, koja živi na dvetom katu nebodera u Novom Zagrebu. “Ali kada dođe ljeto, najradije bih joj očitala bukvicu jer mi nije jasno kako može cijeli kat zasmrdjeti svojim cigaretama”, nastavlja naša čitateljica.

Naime, Suzana nam se pojadala kako njezina susjeda, koja inače živi zajedno s punoljetnim sinom, tijekom ljeta otvori vrata od stana kako bi napravila propuh i tako unijela dašak svježine u stan. No, problem je što oboje puše i onda sav dim uđe u hodnik pa cijeli kat smrdi po cigaretama.

@zagrebinfo Ludi podstanari ili stanodavci? 🤔 #zagrebinfo #podstanar #stanovi #zagreb #anketa #voxpopuli ♬ original sound – zagreb.info

Žao joj susjede

“Najgore je što dim ulazi u moj stan pa mi i stan smrdi po cigaretama iako smo mi doma svi nepušači. Odvratno je to kad ti stan smrdi po cigaretama. Imam osjećaj da svi smrdimo po dimu koji ulazi kroz ulazna vrata”, žali nam se Zagrepčanka.

Na naš upit je li susjedu zamolila da zatvori vrata od stana, rekla nam je kako joj je indirektno dala do znanja da joj smeta dim te kako se susjeda svaki put ispričava na otvorenim vratima i na mirisu dima, ali da to uporno i dalje radi.


“Pomirila sam se jednostavno s tom situacijom. Presimpatična mi je i draga da bih joj se sad zamjerala. Jednostavno čekam da vrućine prođu i da ova patnja prestane”, zaključila je Suzana.

Evo zašto su susjedi posebno važni: ‘Ne libite se obratiti nepoznatoj osobi’


Komentari