Zagrepčanka otišla izvaditi krv pa proživjela dramu: ‘Vidjela sam žene kako se miču od njega, bilo je strašno’

Čekaonica, ilustracija (Foto: Admir Buljubasic / CROPIX)

Na kišno jutro jedna se Zagrepčanka zaputila u Dom zdravlja izvaditi krv, ali nije mogla ni sanjati kakva će se scena tamo odviti.

“Jutros sam išla vaditi krv i za te sam pretrage trebala biti natašte (12 sati prije vađenja krvi ne smije se ništa jesti, a piti se smije samo voda op.a). Došla sam nekoliko minuta prije početka rada laboratorija kako bih izbjegla velike gužve, no ni to mi nije pomoglo da prođem bez posljedica”, započela je.

“Naime, jedan stariji gospodin je potrošio valjda cijelu kolonjsku dok se spremao za vađenje krvi. U jednom trenutku sam samo osjećala slabost i nisam ni uspjela doći do vrata da udahnem svježi zrak, a već sam se ispovraćala po hodniku pred svima i toliko mi je bilo slabo da su me dobri ljudi iz čekaonice spasili od pada na pod.”

Vađenje krvi, ilustrativna fotografija (Foto: Vukicevic / CROPIX)

‘Kao da idu na spoj’

“Nisam netko kome olako pozlije, ali evo, tuđom nebrigom je došlo i do toga. Vidjela sam dvije starije gospođe koje su sjele pored njega da su se vrlo brzo ustale i ostale podalje stajati koliko je to bilo prejako.

Ne znam što je ljudima da u zdravstvenu ustanovu dolaze namirisani kao da idu na ‘dejt’ i to na rano jutro. Mislim da su gel za tuširanje i dezodorans dovoljni, ovo je bilo prestrašno”, poručila je.

Zagrepčanku zgrozio potez biciklista na pješačkom prijelazu: ‘Sa sobom je vozio i dijete’



Komentari