Zagrepčanka nije mogla vjerovati kad je vidjela što su joj ukrali s auta: ‘Kako je to uspio skinuti, ne znam’

Parkirani automobili (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Jedna Zagrepčanka neugodno se iznenadila kada je vidjela da je netko s njenog automobila, koji je parkirala na Knežiji, ukrao ni više ni manje nego – prskalicu za pranje vjetrobrana.

“I tako, prije pet godina kupila sam auto i dovezla ga čitavog na Knežiju. Grebali su ga, udarali su ga, skidali kapice na ventilima guma (20-ak puta, ponestaje mi zamjenskih na lageru koje sam kupila zbog takvih), ali sad ga i pošteno rastavljaju”, započela je.

“Između jučer u 20 sati i danas u šest ujutro netko je odštemao špricalicu vodice za stakla. Znam da izgleda malo, al hebemu miša, nemrem oprati stakla kako spada jer se nekom ‘sprdnulo’ čačkati.”

Foto: Facebook

‘Auto kao da je iz Koreje došao’

“Kako je uspio – ja neznam. To je fakat trebalo odštemati. Majstorski. Pet godina na Knežiji je sve kaj je trebalo da moj auto izgleda kao da je iz Koreje došao”, napisala je.

Njena objava izazvala je mnoštvo komentara sugrađana.

“Od kad su mi ukrali bicikl iz biciklarnika zgrade odlučila sam da ono što mi ne stane u stan neću ni imati. Nije samo do Knežije nego općenito što Zagreb postaje. Kad sam bila mala vrata nismo zaključavali, a sada iza zaključanih vrata i lokota uspiju ukrasti”, jedan je od komentara.


“Meni su više puta sa starog Pola ukrali jedno ili oba ogledala s retrovizora. Da, i potrgali antenu na krovu”, “Nas jednom obavijestila policija da su nam ukrali ratkape s Citroena, mi nismo znali, a oni ih uhvatili na djelu tu noć. Kad sam ih došla podignuti, bilo ih valjda 100, ali eto policija odradila posao”, “Meni otvorili auto i sve što je bilo unutra uzeli”, “Gdje god parkirala i na kakvo god mjesto, dogode se ovakve stvari”, pisali su.

Zagrepčanka na rubu zbog problema s Vodoopskrbom: ‘Od lipnja ih zovem da dođu isprazniti jamu’


Komentari