Zagrepčanka došla iz trgovine kući pa doživjela šok: ‘Svašta sam sasula na glas kad sam to shvatila’

Nezadovoljni kupci u trgovini (Foto: Pexels)

Jedna Zagrepčanka (41) neugodno se iznenadila kada je odlučila obojiti kosu farbom koju koristi i inače. Kupila ju je u trgovini, raspakirala i krenula u bojanje izrasta. No, u jednom je trenutku shvatila da nešto nije kao i inače.

“Crna boja za kosu u početku je svijetle boje, onako kremaste kao sladoled od vanilije. Tek postepeno prijeđe u crno. Tako je bilo i ovog puta, ali kako su minute prolazile, boja je izgledala sve čudnije”, ispričala je za RTL.

Kada je pogledala u tubu koja je bila u kutiji, vidjela je da zapravo uopće ne odgovara boji koju je željela staviti. 

@zagrebinfo Zagrepčani, znate li odgovor na ova pitanja? 🔵🤔 #zagrebinfo #zagreb #quiz #streetinterview #povijest #harmica #fy #fyp #viral #tiktok #viraltiktok ♬ original sound – zagreb.info

TikTok izazov

“Na njoj je pisalo da se radi o ‘dark blond’ boji’! Hej, tamno plavoj boji!!”, rekla je i dodala kako je potom shvatila da je postala žrtva novog TikTok izazova.

“Kad klinci zamijene boje u dućanu i u kutiju uguraju neku drugu boju. Svašta sam sasula na glas kad sam shvatila da na kosi imam tamno plavu boju kose”, rekla je i dodala da je odmah nazvala prijateljice kako bi ih upozorila na opasnost.


Osim nje, još jedna Zagrepčanka doživjela je slično iskustvo.

“Inače koristim čokoladno smeđu boju. I ja sam sam stavila boju, a onda sam nakon nekoliko minuta primijetila da je nešto čudno, da je nijansa sivo-zelena. Odmah sam išla isprati kosu, a svoje sam ukućane pitala je li im moja boja čudna”, kazala je i naglasila da je njena 13-godišnja kćer odmah znala o čemu se radi

“Rekla mi je : ‘Zar ti ne znaš? Svi iz moje škole mijenjaju boje u kutijama za farbu. I ti si nasjela.”

Zagrepčanka frustrirana situacijom: ‘Žao mi je što nisam slikala da imam dokaz’


Komentari