Zagrepčanin u nevjerici zbog stanja u ZET-ovom autobusu: ‘Uveli su mogućnost tuširanja’

Neobična situacija u ZET-ovom autobusu (Foto: Darko Tomas / CROPIX)

U subotu u ranim jutarnjim satima u Zagrebu je pala jaka kiša praćena snažnim vjetrom i grmljavinom. Nevrijeme je dovelo do problema u prometu pa je tako bio poplavljen podvožnjak u Škorpikovoj na zapadu Zagreba, dok su vatrogasci imali nekoliko intervencija ispumpavanja vode, uklanjanja grana i izvlačenja auta iz pothodnika.

Nadalje, nezavidno stanje u jednom ZET-ovom autobusu tijekom pljuska zabilježio je jedan građanin koji je snimku podijelio na Redditu. “Stanje ZET-a po kiši. Zet uveo mogućnost jutarnjeg tuširanja prije posla u svojim busevima”, napisao je korisnik uz video u kojem je vidljivo da autobus ZET-a prokišnjava.

Njegova objava izazvala je više od 30 reakcija. Neki su se korisnici odlučili našaliti, dok drugima i nije toliko bilo do šale. “Aha, zato je moj bus uvijek mokar ovih dana”, “Da budemo fer, ovo je bila brutalno jaka kiša”, “Još čekaš i ne dođe bus, onda dođe neki i pokisneš”, komentirali su korisnici.

Stanje ZET-a po kiši
byu/NamelessIsAName incroatia

‘Prokišnjava samo kad kiša pada’

“Ne vidim problem, imaš kišobran koristi ga”, “Bitno da gume drže”, “Opet je bolje nego pješke”, objasnio je dio građana.


“Cijelo ljeto čitamo kako ljudi u tramvaju smrde, sad kad je uvedeno rješenje, opet ne valja. Ko će ljudima udovoljiti”, “Srećom prokišnjava samo kad kiša pada”, “Besplatno tuširanje”, našalio se dio Zagrepčana.

Upit o cijeloj situaciji poslali smo ZET-u, a njihov ćemo odgovor objaviti odmah po primitku.

Zbog kiše opet poplavljen podvožnjak u Zagrebu: ‘Spustilo se u sekundi, užasno’


Komentari