Zagrebački instruktor doživio nešto nevjerojatno: Mladić mu pokucao na prozor auta pa napravio neočekivano

Foto: Screenshot TikTok

Zagrebački instruktor vožnje Krešimir Stunić, poznat na društvenim mrežama kao Instruktor Trulac, svoje je pratitelje na TikToku  počastio simpatičnim videom kojeg je snimio tijekom sata vožnje po gradu.

Dok je s jednom polaznicom čekao na semaforu u centru Zagreba, dogodilo se nešto neobično. Mladić iz automobila iza njih naglo je izašao, pokucao na prozor instruktorskog vozila i pružio Krešimiru veliku čokoladu.

Zatečen, Krešimir se počeo smijati i rekao: “Daj ne se*i. Pa kaj si ti lud, čovječe? Znači ovo je show.” Snimio je mladića koji se vraćao u kombi i veselo mu mahao.

@instruktor_trulac čoksa @miarajda @Autoškola Kajzerica #samoljubav #instruktorvoznje #autoskola #vozackadozvola #drivingschool #drivinginstructor #drivinglessons ♬ original sound – Instruktor TRULAC

Neočekivani trenutak

Ubrzo je Krešimir primio poruku od mladića: “Nemoj samo pojesti čokoladu. Uživaj.” Krešimir mu je odgovorio: “Svaka čast, frende, hvala.” Mladić je odgovorio: “Ma hvala tebi što širiš pozitivu. Već te mjesecima pokušavam uloviti da ti makar čokoladu dam.”

Ova gesta oduševila je mnoge Krešimirove pratitelje. Komentari ispod videa bili su puni pohvala: “Ajme. Je li može bolje? Top”, “Svaka čast, gesta za 10”, “Bravo, samo ljubav. Krešo, ti to zaslužuješ”, “Divno”, “Koji kralj”, “Koliko ljubavi u Zagrebu.” Neki su se i šalili: “Haha, ovo je super. Toliko te lovio da ti da čokoladu. P.S. Pogledaj rok trajanja.”


Prometna nesreća u tunelu u smjeru Zagreba: Promet privremeno prekinut, kolona duga oko 10 km

Ovaj simpatičan trenutak ponovno je pokazao koliko mala gesta može donijeti radost i ojačati zajednicu. Krešimir Stunić nastavlja širiti pozitivnu energiju među svojim pratiteljima, a ovaj neočekivani dar sigurno će mu ostati u lijepom sjećanju.


Komentari