Vrtuljak emocija: Pogledajte atmosferu na Trgu Jelačića nakon šokantnih golova Albanije i Hrvatske

Navijači na Trgu (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Hrvatska nogometna reprezentacija rezimirala je s Albanijom u Hamburgu rezultatom 2:2, a utakmica je od početka do kraja bila napeta.

Albanci su prvi gol zabili već u 11. minuti, a onda je u 74. minuti golom Kramarića Hrvatska uspjela izjednačiti. Samo dvije minute kasnije uslijedio je veliki šok za Albance nakon što je Gjasuli pisan autogol, čime su Vatreni prešli u vodstvo.

Ipak, u 95. minuti opet dolazi do preokreta kada Albanci ponovno zabijaju za izjednačenje, a nedugo nakon toga sudac je svirao kraj utakmice.

Uvijek uz naše

Da je ova utakmica uistinu bila vrtuljak emocija za hrvatske navijače dokazuju prizori s Trga bana Jelačića, gdje su se brojni građani okupili kako bi zajedno podržali Vatrene.

Početno razočaranje hrvatskih navijača u drugom poluvremenu je zamijenila euforija i slavlje, no samo nekoliko minuta prije kraja opet ih je dočekao hladan tuš.

Bio je to red pjevanja red skakanja red plakanja, no građani su opet pokazali i dokazali da su uz naše nogometaše i i kad ide dobro i kad ide loše.


Kraj dramatične utakmice: Hrvatska – Albanija 2:2, protivnici izjednačili u zadnji tren


Komentari