Vratio se u Zagreb pa ga dočekalo ludilo na istoku: ‘Ne pamtim kad sam ovako dugo čekao’

Prometna gužva (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Brojni Zagrepčani često se žale na gužve u prometu diljem grada, što je osobito izraženo u jutarnjim ili popodnevnim satima. Svoje iskustvo vezano upravo uz ogromne prometne gužve nedavno je podijelio jedan korisnik Reddita.

“Nije me bilo mjesec dana u Zagrebu i vozim se danas od Dubeca do Kvatrića pa nazad i ne pamtim kad sam ovako dugo čekao. Što se događa, jesu neke sporedne ulice zatvorene pa se sve slilo na Aveniju Dubrava?”, upitao je korisnik Reddita, a njegova objava pokrenula je više komentara.

“Radovi su na Kolakovoj, na Branimirovoj i na ulici Križnog puta pa većina ljudi ide na aveniju”, “Na Branimirovoj su dvije trake zatvorene”, “Sve navedeno plus još se na Slavonskoj aveniji uređuje most preko ulice Grada Gospića, gdje nema prolaza sjever-jug (niti za tramvaje) pa sve ide okolo ili na jug Dubrave kroz Pešću ili na Heinzelovu”, navodili su građani.

Prometna gužva (Foto: Darko Tomas / CROPIX)

‘Moraš negdje otvoriti ventil’

Nadalje, da provođenje više radova u slično vrijeme nije dobro rješenje navodio je dio korisnika. “Uf, nisam stručnjak za promet, ali očito nisu ni ovi što su stavili toliko radova u isto vrijeme… pa moraš negdje otvoriti ventil, ne ovako sve stisnut na Aveniju Dubrava, užas”, zaključili su.

Inače, iz Grada su obavijestili o novoj privremenoj regulaciji prometa. “Zbog smještaja auto-dizalice u Ulici Vjekoslava Klaića, neposredno iza križanja s Kačićevom ulicom, u utorak 24. rujna od 6,00 do 18,00 sati bit će zauzet dio kolnika, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu”, poručuju iz Grada.

Također, zbog najavljene privremene prometne regulacije u utorak iz Grada sugrađane mole za razumijevanje te da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju.


Posljednje dvije faze obnove Mosta slobode: Evo kad započinju radovi i koliko će trajati


Komentari