Žena na Maksimirskoj srušila znak zabrane vožnje i pregazila ga: ‘Zagreb je Texas’

Žena miče prometni znak (Foto: Neven Brnjas)

Najpoznatiji ZET-ov ziždač Neven Brnjas objavio je na svom Facebook profilu snimku nevjerojatnog prizora kojem je svjedočio dok je prolazio Maksimirskom.

Stalni kaos na jednoj od najprometnijih zagrebačkih cesta: ‘Svako malo zastoj zbog ovakvih vozača’

Naime, kako se na snimci može vidjeti, jednoj vozačici nije ništa značio prometni znak zabrane postavljen zbog radova.

Nakon što je izašla iz vozila, žena je pomaknula ogradu, prišla znaku i srušila ga, a zatim ga autom pregazila i nastavila voziti u zabranjenom smjeru.


“Viđam to skoro svaki dan”, rekao nam je Brnjas. “Zagreb je Texas. Ljude ne zanima što je tamo rupa duboka i široka tri metra. Pomiču znak i prave se da tamo nije s razlogom. Oni kao da time pljuju na radnike. Kao da pljuju na zakon”, govori nam.

‘Svaki dan zastoj tramvaja’

“Policije nema nigdje. Nitko to ne kažnjava. Ljudi su već prijavljivali ovakve slučajeve, ali… U Maksimirskoj je svaki dan zastoj. Svaki dan netko ili nešto blokira tramvaj. Ja sam jednom prišao jednom vozaču koji je blokirao put tramvaju i pitao ga je li svjestan toga. Rekao mi je da je. Nemaju srama. Zagreb je Texas”, priča.

Pormetni krkljanac u centru grada (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX – Fotografija je ilustracija)

Brojni sugrađani zgrozili su se nad prizorom.

Da se kazne dijele bilo bi i kulture. Neki dan s bebom u kolicima i starijim idem iz vrtića, na nogostup se popne auto i prođe, skoro nas zgazi i zaobiđe crveno na semaforu i aj reci. Da ne pričam o biciklistima, skuterašima i onima na romobilu”, napisala je Zagrepčanka.

“I onda se čudimo kad upadaju u rupu kad se popravlja pruga”, istaknuo je komentator.


Komentari