Potez na Dinamovom sjeveru oduševio Zagrepčanku: ‘Hvala ti tko god jesi, zato volim Zagreb’

23. kola SuperSport HNL-a, GNK Dinamo - NK Varaždin. (Foto: Goran Mehkek/CROPIX)

U nedjelju je u susretu 23. kola SuperSport HNL-a Dinamo na stadionu Maksimir pred 7.200 gledatelja pobijedio Varaždin sa 1-0.

Na društvenim mrežama osim rezultata pozornost je privukla objava jedne Zagrepčanke o tome što joj se dogodilo na utakmici. Naime, u gužvi je izgubila mobitel.

‘Ima još dobrih ljudi’

“Punoooo hvalaaa onom tko je našao mobitel jučer na Maksimiru i dao ga teti na sanku.  Hvalaaa ti tko god jesi nadam se da će ti se vratit trostruko. Hvalaaa puno dečku koji mi je dao mobitel da nazovem i teti na šanku koja mi ga je vratila. Ima još dobri ljudi u našem gradu. Zato volim Zagreb”, napisala je u objavi.

Mlade igrače Dinama napali u Osijeku: ‘Sramotno da djeca u vlastitoj državi moraju strahovati’

‘Da to je pravi Zagreb’

Ispod objave mnogi su u komentarima pohvalili ovaj potez nepoznate osobe.


“Ovo je lijepa gesta. pohvaliti sve redom. I nalaznika mobitela i tetu na šanku i dečka koji je dao svoj mob za poziv.  Naravno svima njima pohvale , dokaz da u nama još ima poštenog i plemenitog duha”, “Naravno da ima još dobrih i poštenih ljudi”,

23. kola SuperSport HNL-a, GNK Dinamo – NK Varaždin.
(Foto: Goran Mehkek/CROPIX)

“Ovo je predivno ,malo je reći za svaku pohvalu! Ima još dobrih ljudi. To ohrabruje”, “Ima puno dobrih ljudi, ali nažalost uvijek se više piše o lošim stvarima”, “Da to je pravi Zagreb”, “Prekrasno za ćuti ovu lijepu priču, pozdrav akterima poštenja”, nizali su se komentari.


Komentari