Otišla na groblje pa joj razbili auto: ‘Zar nije dovoljno što se krade, još i ovo moramo trpjeti’

Groblja u Zagrebu, ilustracija (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Važno upozorenje objavila je jedna Zagrepčanka na društvenim mrežama. Naime, radi se o tome da na zagrebačkom gradskom groblju Markovo polje netko učestalo razbija prozore na automobilima.

“Danas je razbijena šajba mojoj sestri, prije par dana jednoj gospođi koja se našla tamo i prepričala isti scenarij”, opisano je u objavi.

Njezina objava i fotografija razbijenog stakla na automobilu izazvala je mnoštvo reakcija. “Zar nije dovoljno što kradu aranžmane sa grobova, provaljuju u automobile, sad još i ovo”, “To je već godinama tako”, “Nažalost ima svega”, komentirali su građani.

Razbijeno staklo na automobilu (Foto: Facebook grupa Sesvete i moj kvart)

‘Traje već deset godina’

Također, javili su se i Zagrepčani koji su doživjeli slična iskustva na istom gradskom groblju. “Ne bi vjerovali da to već traje deset godina tamo, jedino ne znam je li je ista osoba u pitanju, užas”, “I mom kumu plus otuđivanje stvari”, “I mom sinu su razbili staklo i ukrali ruksak”, navodili su.

Neki građani iznosili su savjete. “Nikad tamo pakirati i ostavljati nešto u autu, čak niti se sparkirati i stvari premjestiti u gepek, jer i to prate”, “Često se to događa i to već jako dugo vremena. Trebalo bi kameru staviti kod ograde i dignuti ju gore pa se to neće događati”, mišljenja su.

‘Plavabomba35’ i ‘Mazna37’, pale sestre iz Zagreba: ‘Ideju sam dobila gledajući Provjereno’


Inače, Zagrepčanka kojoj su razbili staklo na automobilu objašnjava da iz njega ništa nije ukradeno. “Nije ništa ukrao koliko se za sada vidi. Ali netko namjerno razbija šajbe”, zaključuje. O sigurnosti i nadzoru na grobljima poslali smo upit zagrebačkom Holdingu, a njihov ćemo odgovor objaviti odmah po primitku.


Komentari