Obrat u priči o mladenki koja je rasplakala regiju: ‘Sve je čista izmišljotina’

Kad vjenčanje krene krivo (Foto: Pixabay)

Nakon što je objava mladenke u Facebook grupi Tvornica vjenčanja rasplakala mnoge zbog tvrdnji da se radi o djevojci čiji je zaručnik preminuo i koja zbog toga poklanja sve što je mladencima potrebno za vjenčanje, od sale, glazbe i balona, pa sve do jela i ukrasa, došlo je do obrata.

Naime, mladenka je tvrdila da zbog tragičnih okolnosti želi paru u potrebi pokloniti sve navedeno, prilikom čega je navela da joj novac nije potreban i da samo želi usrećiti nekog.

“Znam da ovaj čin da mi netko sufinancira svatove neće vratiti mog voljenog, pa zato to želim pokloniti. Voljela bih da to budu Petra i Dorijan, ali ako se takvi ne pronađu, može biti i bilo tko drugi”, pisalo je u objavi.

@zagrebinfo Što vas živcira na hrvatskim svadbama? 💃 #zagrebinfo #zagreb #vjenčanja #voxpopuli #fy #fyp #viral #tiktok #viraltiktok #croatia ♬ original sound – zagreb.info

‘Nema vjenčanja’

Tvrdila je da su ona i preminuli zaručnik rezervirali salu Heart by Lido za datum u kolovozu, kao i bend Dalmatino te tortu slastičarnice Vincek. Ipak, admini grupe Tvornica vjenčanja objavili su priopćenje u kojem su napisali da je čitava priča laž.

“Neki dan smo se svi skupa raspali od tuge čitajući objavu mladenke koja poklanja svoje vjenčanje jer joj je zaručnik preminuo. Heart by Lido ove godine nema vjenčanje koje su rezervirali Petra ili Dorijan. Vincek ne peče svadbenu tortu za mladence koji se tako zovu. Grupa Dalmatino ne svira ove godine na vjenčanju niti jedne Petre ni Dorijana.


“Za ostalo ne znamo, a ovo što znamo je potvrđeno. Nasjeli smo svi skupa na tužnu priču nekog čudnog profila koji ima još čudnije prijatelje. Motive objave ne razumijemo, ali savjetujemo da budete oprezni. Trebali smo i mi biti oprezniji, važna nam je vaša i naša sigurnost u grupi. Ispričavamo se i nadamo da nam nećete zamjeriti. Baš smo reagirali iz emocije”, poručili su.

Objava jedne Zagrepčanke slama srca: ‘Poklanjam svoje vjenčanje, nemam jedino pozivnice’

Bend taj dan uopće ne svira u Zagrebu

Naime, djevojka koja se predstavljala kao mladenka kojoj je preminuo zaručnik naknadno se oglasila tvrdeći da će uskoro objaviti ugovore o poslovanju i dokazati da je njena priča istinita te da će podignuti tužbe protiv onih koji su je “ocrnili”, ali je u međuvremenu deaktivirala profil.

Odlučili smo provjeriti njene tvrdnje osobno te smo kontaktirali salu, bend i slastičarnicu za koje je tvrdila da je rezervirala za datum 10. kolovoza ove godine.

Kako su nam iz grupe Dalmatino rekli, oni taj dan imaju ugovorenu svirku 300 kilometara dalje od Zagreba, u Zmijavcima.

“Odgovorno tvrdimo, da nemamo nikakve dogovore, a pogotovo ugovore, o kojima se priča o navedenom nastupu. Taj datum smo odavno dogovorili u Zmijavcima, kod Imotskog, i to je čista izmišljotina, jednostavno, uvučeni smo u takvu nepotrebnu priču, da je to nevjerovatno. Upravo je nevjerojatno dokle ide ta ludost po društvenim mrežama”, rekli su.

Zagrebačko vjenčanje godine: Sandra zablistala u čipki, a izbor pjesme za prvi ples iznenadio mnoge

Menadžer sale: Ne postoje mladenci pod tim imenom

Sličan odgovor dobili smo i od sale Heart by Lido.

“Provjerio sam dobro za taj datum i ne postoji osoba koja je pod tim imenom rezervirala kod nas salu za taj datum. Pogledao sam sve mailove i nemamo mladence pod tim imenom. Također nemamo ni ikakve poslovne ugovore o kojima dotična priča”, rekao nam je menadžer sale.

Na situaciju su za naš portal reagirali i iz slastičarne. “Nije moguće toliko unaprijed dogovoriti izradu torte. Djevojka je možda mogla doći kod nas i raspitati se, ali nije mogla ništa ugovoriti. Mi u ovom trenutku nemamo ugovorene torte ni za svibanj, a kamoli za kolovoz”, rekli su nam.

‘Što je s ljudima?’

Mnoge djevojke nisu skrivale svoj šok obratom situacije.

Meni je bilo čudno jer se na početku plaćaju kapare samo. Kako je ona mislila poklonit sve skupa, ne znam”, “Svatko od nas tko je pročitao osjeća prevareno. Nevjerovatno je pomisliti uopće da bi netko mogao izmisliti tako nešto radi tko zna čega”, “Što je s ljudima?”, “Ne razumijem poantu”, neki su od komentara.


Komentari