Liječnik neugodno iznenadio Zagrepčanku: ‘Žao mi je što nisam otišla kad mi je postavio to pitanje’

Liječnik, ilustracija (Foto: Freepik)

Posjet liječniku za većinu pacijenata prođe bez većih problema, no ponekad se može dogoditi da dođe do neugodne situacije.

Upravo o jednoj takvoj ispričala nam je Zagrepčanka koja nam je opisala s kakvim se ponašanjem morala suočiti prilikom posjeta ginekologu.

Zagrepčane iznenadila neobična objava: ‘Evo kak je to izgledalo prije Tomaševića’

“Bila sam kod tri ginekologa dosada, jedino sam bila zadovoljna sa privatnicom koja je bila jako nježna i objašnjava svaki korak u pregledu. A moj primarni ginekolog je dosta otresit i sa suvišnom komentarima.

Nije ni spominjao bolovanje

Toliko mi je bio odbojan da nisam sjetila dva pitanja koja sam trebala postaviti, bila sam u šoku kako se čovjek ponaša.


U 26. tjednu sam trudnoće, nije mi spominjao nikakvo bolovanje sve dok mu nisam rekla da mi ga otvori pa je onda to i učinio.

Foto: Pixabay/Ilustracija

Niti zna da se bavim fizikalijom ni da sam provela više od pola trudnoće gurajući i noseći kutije između 10 i 30 kg. Ništa ga nije zanimalo osim zašto nisam ostala kod privatnice, a ona nažalost zatvara svoju ambulantu jer odlazi u penziju. I jako mi je žao šta se nisam samo okrenula i otišla kada mi je postavio to pitanje”, prepričala nam je.


Komentari