Građane razljutila situacija na raskrižju u Sigetu: ‘Tko ne zna što znači taj znak, neka vrati vozačku’

Raskrižje u Sigetu (Screenshot: Facebook)

Nevjerojatna situacija na raskrižju u Sigetu izazvala je raspravu među komentatorima na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode.

Naime, u videu koji je podijeljen na spomenuto stranci može se vidjeti kako vozač na sporednoj cesti oduzima prednost vozaču koji se prema prometnom znaku nalazio na glavnoj cesti.

“Tko na ovom križanju ima prednost?”, piše u opisu videa, a nije dugo trebalo da se građani nadovežu sa svojim mišljenjima i iskustvima.

‘Tu sam puno puta skoro imao sudar’

Tu sam puno puta skoro imao sudar baš zbog ovakvih vozača što su prolazili ravno. Još sviraju i govore da su u pravu, a bilo je dosta sudara tu zbog toga i dosta ljudi to ne pazi tko ima prednost i uopće ne gledaju znakove”, jedan je od komentara.

Ovi što su stali imaju prednost, nikako onaj što je prvi išao s glavne na sporednu”, “Tko ne zna što znači taj znak, nek vrati vozačku i proda auto”, “Još jedan dokaz da možeš položiti teorijski test pravila vožnje, a da ih ne znaš primjeniti u praksi”, “I eto prometne, kad netko ne prati znakove ili ih ignorira”, pisali su.


“Da je onaj mogao usporiti upravo zbog toga što nema prednost, mogao je. Ali zato ovaj prvi što skreće očito ima iskustva sa satelitima koji ne poštuju pravila pa se na vrijeme zaustavio”, zaključio je komentator.

Zagrepčanin ukazao na bizarnost jednog od najopasnijih križanja: ‘Nove semafore ostavili su da trunu’


Komentari