Dio Zagrepčana već tjednima oka ne može sklopiti: ‘Ovo je užas, teror nad građanima’

Nesanica (Foto: Freepik)

Dio stanovnika koji žive u blizini jezera Jarun već se tjednima žale na buku od koje, kako tvrde, ne mogu spavati. Krivca za to pronalaze u glazbenim festivalima koji se održavaju u blizini jezera.

Da je buka koju čuju nepodnošljiva požalilo se više Zagrepčana na društvenim mrežama. “Što to tutnji od jezera svake noći? Pa In music još nije počeo! Jesu li evakuirali one koji žive u blizini jezera? Ovo je kao da Indijanci plešu ratnički ples. Sad je 2:20, tutnji i dalje”, napisala je jedna Zagrepčanka sinoć.

Na njezinu objavu nadovezali su se brojni građani. “Festival za festivalom do kraja lipnja, a možda i poslije”, “Ovo je užas. I tako do 4 sata”, “Ni ja ne spavam, a kod remetinečkog rotora živim, užas”, navodili su.

@zagrebinfo Koliko pjesama ste skužili na prvu? 😉 #zagrebinfo #zagreb #streetinterview #emoji #quiz #taylorswift #prince #sunshine #fy #fyp #viral #tiktok #viraltiktok ♬ original sound – zagreb.info

‘Teror nad građanima’

Da je buka koju čuju preglasna navodili su i drugi. “Ne mogu shvatiti da ima onih koji ovo bubnjanje do 4 ujutro zovu glazbom, to je rekla bih prije teror nad građanima”, “Do pola 4 sam čekala da stanu”, poručili su.

“Neovisno tko što sluša ili ne sluša, bilo to mladi ili stari, ali jednostavno nije normalno i nije u redu da je ta muzika toliko glasna i da traje do 4 ujutro”, naveo je jedan Zagrepčanin.


S druge strane, javili su se i oni koji takvu vrstu zabave podržavaju. “Ajde da je svaki dan pa ne bi ništa rekao. Sve vam u životu smeta..sjetite se sebe kad ste bili mladi, malo pretrpite i zbog nas mlađih”, “Ako ti se spava, zaspat ćeš i ništa ti smetati neće”, zaključili su neki.

Dio Zagrepčana nije zadovoljan novom odlukom Grada: ‘Ne treba nam to, ne može se hodati’


Komentari