Američka veleposlanica objavila selfie iz aviona prema Zagrebu: Pozornost privukao neobičan modni detalj

Nathalie Rayes (Foto: X)

Nova američka veleposlanica Nathalie Rayes javila se na društvenoj mreži X (bivši Twitter) i podijelila fotografije iz zrakoplova prema Zagrebu.

“Veleposlanica Rayes javlja se na dužnost. Počašćena sam i smatram privilegijem što mogu služiti svojoj zemlji”, napisala je.


Kako se na fotki koju je objavila može vidjeti, na reveru veleposlanica ima zanimljiv detalj, broš na kojemu su spojene američka i hrvatska zastava.

Veleoposlanica je u glavni grad Hrvatske sletjela u večernjim satima.


Tko je nova američka veleposlanica u Hrvatskoj?

Nakon što je potvrđena za novu veleposlanicu u Hrvatskoj, Rayes je napisala kako je počašćena novom funkcijom te se zahvalila Bidenovoj administraciji na povjerenju. Nathalie Rayes rođena je u Venezueli 1975., a odrasla je i školovala se u Kaliforniji.

Hrvatska veleposlanica u Ukrajini: ‘Moje mjesto je ovdje, neću otići‘; ne zna se koliko je Hrvata ostalo

Donedavno je bila izvršna direktorica organizacije Latino Victory, koju su suosnovali Henry Munoz III, prvi gay senator u povijesti Teksasa i glumica Eva Longoria.

Rayes je diplomirala sociologiju i magistrirala međunarodne odnose na Sveučilištu Kalifornija u Los Angelesu. Uz engleski, tečno govori španjolski, te konverzacijski arapski. Udana je i ima majka dvoje djece.


Komentari