‘ŽIVOT JE PREKRATAK’: Uz ogromnu napojnicu ostavila joj i poruku koju nikada neće zaboraviti

Facebook.com

Vrijedna napojnica i još vrijednija poruka.

Njujorški restoran Breakfast Spot je na svojoj Facebook stranici podijelio sliku računa koju je objavila jedna njihova konobarica. Naime, gošća restorana je djevojci koja ju je posluživala, na računu ispisala toplu, pozitivnu poruku. Slika je podijeljena više tisuća puta, a na vrhu računa kemijskom je ispisano: “Život je kratak, sinoć je umro jedan moj prijatelj. Molim te uživaj ovu večer s nekime koga ti voliš!”

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Račun je izdan za obrok koji je koštao 22.08 dolara, ali je zaokružen na 100, čime je konobarica dobila napojnicu od 77.92 dolara (523 kune).[/box]

Poruka vrijedna dijeljenja

Opis fotografije na Facebooku glasi:  “O ovakvim stvarima čitate samo na internetu, ali dogodilo se ovog jutra i to u našem restoranu od naše vjerne mušterije”, dodali su i “Čestitke našoj poslužiteljici Becky, i posebno velike zahvale velikodušnosti mušterije.”

Facebook.com
Facebook.com

Konobarica Becky Nielsen napisala je na svom Facebook profilu “Mlada žena ostavila mi je danas ovu napojnicu i od onda sam na rubu suza. Njen je prijatelj sigurno bio stvarno sjajna osoba kada je inspirirao ovakvu velikodušnost nakon tragedije. Svi odite i zagrlite svoje prijatelje.”, prenosi Net.hr

Komentatori na Facebooku su svi redom oduševljeni gestom, i nazivaju je “tako lijepom i velikodušnom”. Konobarica je pohvale dobila i od ostalih stalnih mušterija koji su kazali da je “sjajna djevojka”, te da “obožavaju kada ih ona poslužuje u Breakfast Spotu.”



Komentari