Zgrada u Vukovarskoj ulici o kojoj Zagrepčani pričaju: ‘Od ulaska do izlaska trebalo mi je manje od 10 minuta’

Vukovarska 70 (Foto: Tomislav Kristo / CROPIX)

Rijetki Zagrepčani znaju da osobne iskaznice mogu izraditi u Vukovarskoj 70, u zgradi u kojoj se nalazi FINA. Naime, tamo su izmješteni neki poslovi koje su inače građani obavljali u Petrinjskoj jer se zgrada policije obnavlja. A dok traje obnova zgrade, poslovi su podijeljeni na lokacije diljem grada.

Ova lokacija u Vukovarskoj 70 posebno je iznenađenje i osvježenje kad se radi o izradi osobnih iskaznica, a to svakodnevno potvrđuju oduševljeni građani. Na toj lokaciji se mogu izraditi osobne iskaznice i putovnice i to jako brzo.

Vjerojatno zbog izostanka gužvi i zbog brzine kojom građani rješavaju svoje potrebe, u Vukovarskoj 70 nema nervoze, svi su zadovoljniji pa na račun djelatnika policije stižu i same pohvale. Neke od njih su iz PU zagrebačke podijelili i na svojoj web stranici.

@zagrebinfo Jeste li se vi ikad susreli s nekom zanimljivom šalterušom? 😝 #zagrebinfo #šalteruša #šalter #ft1p #bureaucracy #counter #funny #skit #fy #fyp #viraltiktok #balkan ♬ original sound – zagreb.info

Zadovoljni građani

“Javljam Vam se sa potrebom sa izrazim veliku pohvalu za Vašu upravnu referenticu Službe za upravne poslove PU zagrebačke, Ulica grada Vukovara 70 koja se uistinu potrudila da u kompliciranoj situaciji u kakvoj se nalazim pruži vrhunsku uslugu i odgovori na sva moja pitanja i nedoumice. U mnoštvu javnih djelatnika iz različitih državnih službi s kojima sam bio u kontaktu u posljednjih tjedan dana Vaša referentica kilometrima odudara i daje od sebe dodatno da pomogne riješiti moj problem. Kao institucija uistinu se možete ponositi s ovakvim kadrom”, pohvala je koju je policajcima uputio Zagrepčanin David.

Javila im se i Martina. “Ovim putem bih htjela pohvaliti super ljubaznu i pristupačnu upravnu referenticu Službe za upravne poslove Policijske uprave zagrebačke, Ulica grada Vukovara 70. Za samo 15 minuta sam bila gotova sa predajom tri isprave. Također, svaka pohvala na web redomatima, odlična ušteda vremena”, napisala je.


“Želim se zahvaliti zaposlenicima policijske uprave Vukovarske 70. Na šalter sam došao nakon samo nekoliko minuta čekanja. Zaposlenica je jasno davala usmene upute kroz cijeli postupak. Imao sam problem sa očitanjem papila na kažiprstima, ali me zaposlenica umirila. Od ulaska do izlaska iz uprave trebalo mi je manje od 10 minuta. Puno Vam hvala na brzom i jasnom postupku”, napisao je Mislav.

Vukovarska 70 (Foto: Tomislav Kristo / CROPIX)

Vukovarska 70

Osim ovih komentara napisanih na web stranici policije, u redakciju portala Zagreb.info često dobijemo poruke građana koji se čude kako su u Vukovarskoj odmah došli na red, kako ne mogu vjerovati da sve riješe u 10 minuta te kako je to vjerojatno zbog toga što mnogi ne znaju da se u toj zgradi FINE mogu obaviti poslovi oko izdavanja osobne i putovnice.

Podsjećamo, od 2. svibnja 2023. godine građani umjesto u Petrinjskoj 30 zahtjeve za osobne iskaznice i putovnice podnose u Ulici grada Vukovara 70. Sve potrebne informacije objavljene su na web stranici PU zagrebačke.


Komentari