Zagrebačka influencerica zbog ciklone Boris pokazala svog pitona: ‘Htio je pogledati’

Claudia Rivier (Foto: Instagram)

Zagrebačka influencerica Claudia Rivier na svom je Instagram profilu objavila fotografiju koja se neće svidjeti onima koji se boje zmija.

Naime, promjena vremena koju je donijela ciklona Boris zaintrigirala je i njenog ljubimca pitona, kojeg je uslikala kako znatiželjno gleda kroz prozor.

“Htio je pogledati kroz prozor,” napisala je Claudia na svojoj Instagram priči, a prije par mjeseci je sa svojim pratiteljima podijelila i fotografiju pitona u dnevnom boravku.

Instagram

Više od milijun pratitelja

Podsjetimo, atraktivna Slavonka na Instagramu ima više od milijun pratitelja, a zbog svojih nevjerojatno bujnih grudi, za koje tvrdi da su prirodne, stekla je i svjetsku popularnost.

“Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti sam radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih. I dodatnih 30 kilograma”, napisala je jednom prilikom Claudia.

Ova atraktivna Slavonka prema mnogima predstavlja konkurenciju Ivani Knoll. Na početku ovog Europskog prvenstva objavila je fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju sa motivom prepoznatljivih kockica. Prije utakmice s Hrvatskom i Albanijom nosila je samo minijaturni čipkasti topić s našim bojama.


S 18 godina je otvorila svoju prvu tvrtku, a danas je vlasnica brenda Qsick u sklopu kojeg dizajnira sportsku odjeću. “To su komadi koji su, posebnom brigom i pažnjom, kreirani da istaknu najbolje od ženskog tijela, a ujedno sakriju nedostatke”, izjavila je.

Meteorolozi upozorili na dolazak ekstremnog fenomena: ‘Udarit će noćas i biti neobično jak’


Komentari