Snimili ilegalni deponij nedaleko Zagreba pa skoro nadrapali: ‘Još jednom da vas vidim, zavezat ću vas i vući po blatu’

Ilegalni deponij u Ježdovcu (Foto: Provjereno)

Nevjerojatna situacija dogodila se nedavno u Ježdovcu, na zapadnom dijelu Zagreba. Naime, novinarsku ekipu kultne emisije ‘Provjereno’ napao je čovjek kojeg su zatekli na terenu snimajući priču o ilegalnom deponiju koji se nalazi na državnoj zemlji.

Lokacija je inače godinama samo šuma na papiru, a u stvarnosti odlagalište otpada u kojem caruju privatne tvrtke. Ekipa Provjerenog stoga se zaputila na navedeno mjesto i snimila čak nekoliko kamiona i bagera u akciji dovoženja otpada.

“Na području Ježdovca jedna obitelj bavi se tim poslom i na tome zarađuje jako velik novac, i ljudi se ne usude prijavljivati jer na kraju imamo institucije koje neće odraditi svoj posao”, rekli su iz udruge Ekologija grada, koji su dobro upoznati s problemom, a upravo je jedan od članova spomenute obitelji prijetio ekipi Provjerenog.

Ilegalni deponij u Ježdovcu (Foto: Provjereno)

“Još jednom da vas vidim tu. Onda ćete vidjeti s kim imate posla. Hoćeš znati s kim imaš posla, hoćeš znati, pitam te. Ja ti savjetujem da ne znaš s kim imaš posla. Da vidim još jednom tebe tu s tom kosicom, zavezat ću te i vući ću te po ovom blatu. Pi**a vam materina novinarska smrdljiva. Namazat ću vas gov*nima majku vam je*em”, derao se prijeteći.

Na poziv novinara intervenirala je i policija, a snimke napada, kao i cijelu priču donosi emisija koja je na rasporedu večeras u 23:40 na Novoj TV.

Kreće obnova Paromlina: Tomašević ima loše vijesti, mnogima se neće svidjeti



Komentari