Rijetki znaju za brata Vedrana Ćorluke, koji je rekao proročke riječi: ‘Kreni u taj svijet jer ja ne mogu’

Vedran i Hrvoje Ćorluka (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

Bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka, iako poznat po svojoj sportskoj karijeri, u posljednje vrijeme privlači pažnju i svojim privatnim životom. Ćorluka je već šest godina u sretnom braku s pjevačicom Frankom Batelić. Iako je manje aktivan na društvenim mrežama, neki detalji iz njegova privatnog života ostaju nepoznati javnosti.

Nedavno je Franka na svom Instagram profilu objavila rijetku obiteljsku fotografiju, na kojoj je bio njen brat Nikola, koji je proslavio 30. rođendan. Javnost ga rijetko viđa, a slično je i s Vedranovim starijim bratom, koji također ostaje izvan dosega očiju javnosti.

Danas 42-godišnji Hrvoje Ćorluka samo jednom prilikom je bio ‘uhvaćen’ u javnom izlasku. Bilo je to 2018. godine u Balama, i to upravo na bratovom i Frankinom vjenčanju. Na fotografijama iz tog razdoblja koje kolaju mrežama jasno je vidljiva bratska sličnost. Hrvoje se ipak od Vedrana tada razlikovao po gustoj bradici i dioptrijskim naočalama.

Vjencanje Franke Batelic i Vedrana Corluke (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

Bavi se građevinom

Hrvoje se danas bavi građevinskim poslovima, a bratovo vjenčanje bila je jedina poznata prilika koja ga je izmamila u javnost.

Budući da maksimalno izbjegava pažnju javnosti, razumljivo je da iznimno rijetko daje intervjue, no u jednom od rijetkih našalio se kako je upravo on zaslužan za bratov nogometni talent.

“Nitko ne zna da sam zapravo ja zaslužan za Vedranov uspjeh. Rekao sam mu: kreni u ovaj svijet jer ja ne mogu”, komentirao je tada. Istaknuo je također kako je od milja zvani ‘Čarli’ najveći profesionalac kojeg zna, te da je čak i uz ozljedu prije nekoliko godina dao sve od sebe kako bi odradio treninge.


Na ovaj zvjezdani brak svi su zaboravili: Evo tko je Terezin sin o kojem se ne zna puno

‘Našalili su se kad su nam davali imena’

Prema dostupnim podacima, Hrvoja je u obiteljski posao uključio otac Jozo, a sad je direktor njegove građevinske firme. Od oca je naslijedio i smisao za humor.

“Naš otac oduvijek je bio šaljivdžija. Čak i kad su nam birali imena, našalili su se. Majka koja je navijala za Sarajevo dala je Vedranu ime po igraču tog kluba, dok je otac, dinamovac, meni nadjenuo ime. A možete misliti kako je to bilo zvati se Hrvoje u Derventi, gdje je bilo samo deset posto Hrvata”, prisjetio se Vedranov brat jednom prilikom.


Komentari