Novi strogi režim donio probleme Elli Dvornik: ‘Molim vas pomozite, ne mogu ih pronaći’

Ella Dvornik (Foto: Instagram)

Domaća influencerica Ella Dvornik s pratiteljima na Instagramu redovno dijeli dogodovštine iz vlastitog života, a nerijetko se požali i na probleme s kojima se suočava.

Ovog puta to je ponovno učinila, ali uz posebnu molbu. Kako je otkrila, već neko vrijeme ide u teretanu zbog čega se našla u osobito zanimljivom problemu. Pojasnila je kako su joj uslijed treninga ojačala bedra a struk se smanjio, zbog čega ima problema s pronalaskom odgovarajućih traperica.

“Ne mogu naći traperice koje su mi dobre u nogama, a da gore nisu velike. Ako netko zna da li postoje neke traperice da ih možeš navući preko noge i gu*ice a da kad zakopčaš budu uske, neka mi javi jer doslovno ne mogu nijedne svoje traperice više obući”, požalila se, zatraživši savjet svojih vjernih fanova.

Ella Dvornik požalila se na problem s trapericama (Foto: Screenshot)

‘Korona na gljivama’

Opisala je i svoj režim treninga, koji je prije bio drugačiji. Otkrila je da jako slabo podnosi kardio vježbe te da se više fokusira na ramena, trbuh i noge. Zatim je napravila i tjelesnu usporedbu, u kojoj se jasno vidi promjena kao rezultat treninga. Od fanova je već dobila savjet gdje kupiti traperice, koji je također podijelila s fanovima.

Ranije se ova influencerica požalila i naobične snove koji su rezultat viroze s kojom se već nekoliko dana bori.

“Doslovno se probudim da ne znam gdje sam i što se događa. Ja to zovem korona na gljivama. Otkud je ovo došlo i dokad traje? Meni je već četvrti dan i budim se doslovno mokra ujutro, nemam pojma što je ovo”, istaknula je.


Podsjetimo, Ella je u kolovozu prošle godine obznanila razvod od britanskog biznismena. Sa Charlesom je tijekom braka dobila kćeri Balie Dee i Lumi Wren, a trenutno se supružnici spore oko imovine. Charles je tražio svoju polovicu kuće u istarskim Balama što je nedavno i dobio, no uz to mora plaćati i pola kredita jer je na kući hipoteka.


Komentari