Nakon dugo vremena Milana Vlaović pozirala s novim suprugom: Starog prezimena nije se odrekla

Milana Vlaović (Foto: Damjan Tadic / CROPIX)

U zagrebačkom Branimir Centru u kinu Cinestar sinoć je održana premijera novog filma dobitnika Oscara i dvostrukog dobitnika berlinskog Srebrnog medvjeda Danisa Tanovića “Nakon ljeta”. Prvo prikazivanje filma privuklo je brojne slavne osobe, a među njima bila je i spisateljica Milana Vlaović Kovaček u društvu supruga Borisa.

Vlaović, čija je sestra Branka Bebić supruga vlasnika lanca Blitz Cinestar, posljednjih nekoliko godina je rijetko u javnosti.

Podsjetimo, Milana Vlaović je hrvatska spisateljica, novinarka i kolumnistica, a postala je prepoznatljiva po svojim kolumnama u raznim hrvatskim medijima te po romanima i kratkim pričama. Osim književnosti, također je poznata po svojoj glazbenoj karijeri, budući da je pisala pjesme za brojne domaće pjevačice poput Vesne Pisarović i Lane Jurčević.

Milana Vlaović Kovaček sa suprugom Borisom (Foto: Press)

Rijetko u javnosti

Milana Vlaović i Goran Vlaović, bivši hrvatski nogometaš, rastali su se 2014. godine nakon gotovo 20 godina braka. Imaju troje djece iz tog braka, a razvod je izazvao pažnju medija u Hrvatskoj s obzirom na njihov javni profil.

Nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima iako su oboje sreću našli s drugim osobama. Goran je u braku s Ivanom Mišurom, bivšom Miss Universe.

Milani je ovo tek drugo javno pojavljivanje u posljednjih mjesec dana, kada je vodila intervju s predsjednikom UEFA-e Aleksandrom Čeferinom na Weekend Media Festivalu u Rovinju.


Indira i Miro nakon razvoda zajedno posjetili posebno mjesto: ‘Ne obećajem da ću te usrećiti’


Komentari