I Holding želi zaraditi od turizma: U zakup nude atraktivna zemljišta na moru

Foto: Podružnica Vladimir Nazor

Bliži se ljeto pa mnogi Zagrepčani traže apartmane i hotele za odmor na Jadranu, no velik broj njih ne zna da turistički smještaj po tržišnim cijenama nudi i Zagrebački holding, i to na više lokacija.

Preko svoje podružnice Vladimir Nazor Holding ima putničku agenciju te nekoliko odmarališta na područjima Zagreba (Tomislavov dom, Snježna kraljica) te Jadranu (Crikvenica, Veli Lošinj, Savudrija, Duga Uvala).

Cijene su uglavnom tržišne, te se nude sobe u hostelima ili kampovima. I premda je riječ o relativno udobnom i prihvatljivom smještaju, ono za čim Holding kaska su dodatan zabavan i drugi sadržaj.

Sve popularnije mjesto za godišnji odmor: ‘Što sam starija, sve me više smetaju vrućine’

Koliko košta zakupnina

Holding je sad objavio javni natječaj kojim daje u zakup zemljišta u svojim odmaralištima, upravo za tu svrhu. Točnije, u ponudi su tri lokacije u sklopu kampa Veli Jože, Savudrija te dvije lokacije u sklopu hostela/kampa “Cvrčak”, Duga uvala.


Što se tiče kampa Veli Jože, Holding je prostore namijenio za postavljanje montažnog kioska (12m2), te mobilnog štanda u kojem će se prodavati voće i drugi prizvodi (10m2). Kako kampu evidentno nedostaje i mobilni WC, Holding u zakup daje i četiri kvadrata svojeg zemljišta za montažni zahod.

Za postavljanje kioska traži se 360 eura mjesečne zakupnine, za štand 300, dok za WC Holding traži 160 eura mjesečno. U sva tri slučaja traži se i plaćanje jamčevine u iznosu od tri mjesečne zakupnine. Prostor se zakupljuje u vrhuncu sezone, od 1. lipnja do 31. kolovoza.

@zagrebinfo Pitali smo građane Zagreba gdje je najbolje mjesto za ljetovanje u Hrvatskoj? #zagrebinfo #zagreb #hrvatska #more #ljeto #ljetovanje ♬ original sound – zagreb.info

Kafić bez vode i struje

U Dugoj Uvali u zakup se daje zemljište od 200 kvadrata namijenjeno za postavljanje trampolina i drugog zabavnog sadržaja za djecu, a predviđa se i štand za prodaju hrane i pića. Na bubnju je i 60 kvadrata zemlje,  nadomak obale, idealnih za ugostiteljski objekt. No, onaj tko zakupi taj prostor morat će se snaći za struju i vodu jer infrastruktura za to nepostoji.

Na natječaj se može prijaviti do 8. svibnja, a više o detaljima možete pogledati na službenim stranicama Zagrebačkog holdinga.


Komentari