Bojana Gregorić objavila sretne vijesti, pljušte čestitke: ‘Osjećam beskrajnu zahvalnost’

Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram)

Glumica Bojana Gregorić Vejzović pohvalila se velikim uspjehom. Naime, dobitnica je godišnje nagrade Vladimir Nazor, koju je osvojila za ulogu majke u predstavi ‘Majka’ Floriana Zellera.

Sretne vijesti podijelila je na svom Instagram profilu.

‘Od srca zahvaljujem Ministarstvu kulture na ukazanoj časti. Osjećam beskrajnu zahvalnost, dirnuta do suza! Nagrada Nazor ukazuje na izvrsnost pojedinaca, ali potiče i obvezuje na daljnje stvaranje koje nadahnjuje, izaziva, osnažuje te povezuje ljude”, napisala je glumica u objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)


‘Čast je stajati uz vas’

“Još jednom neizmjerno hvala mojim sjajnim kolegama i prijateljima, kao i cijelom timu Gavelle. Hvala od srca ocjenjivačkom odboru! Čestitke svim nagrađenima, čast je stajati uz Vas’, poručila je.

U komentarima na objavu pristižu čestitke od brojnih kolega, obožavatelja i osoba iz javnog života.

Bojana je glumu diplomirala 1996. na ADU u Zagrebu, a od 1996. godine je članica  glumačkog ansambla kazališta ‘Gavella’.

Osvojila je brojne nagrade, od kojih valja izdvojtii: Marul (1996.), Rektorova Nagrada (1996.), Nagrada Hrvatskog glumišta (1997.), Večernjakova Zlatna ruža (1998.), Zlatni Histrion (1999.), Orlando (1999.), Večernjakova Zlatna ruža (1999.), Večernjakova Zlatna ruža (2000.) i Večernjakova Zlatna ruža (2004.).

Teška životna priča mame naše poznate glumice: Majku su joj strijeljali, a ona istinu saznala tek sa 36 godina

Bojana je u braku s poznatim glumcem Enesom Vejzovićem. Par se vjenčao 7. siječnja 2006. i imaju dvoje djece: sina Raula, koji je rođen u ožujku 2006, i kćer Zoe, rođenu 2010.


Komentari