‘OVO JE SRAMOTA’ Herman traži hitnu sjednicu Skupštine: ‘Riječ je o opasnim ljudima’

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Zagrebački vijećnik HDZ-a Mislav Herman ovog je petka na konferenciji za medije zatražio izvanrednu sjednicu Skupštine Grada Zagreba. Herman smatra da je situacija u Zagrebačkom holdingu, s obzirom na smjene članova uprave te niza optužbi od strane Ante Samodola, alarmantna.

Kaže i da su dobili niz upita od građana koji zahtijevaju hitne reakcije, piše N1.

“Je li ovo važno pitanje? Ima li išta važnije za građane od ove situacije? Radi li se tu o skrivenim namjerama gradske uprave i gradonačelnika? Ovo je sramota! Moramo dobiti odgovore i tražimo hitnu sjednicu. Riječ je o opasnim ljudima s opasnim nakanama”, istaknuo je Herman.

“Dužnost i obveza gradonačelnika je da daju odgovore. Postupci Možemo! već su demantirali svoju najjaču poruku iz kampanje – to je znamo i možemo i imamo program za bolji Zagreb”, dodao je.

Podsjećamo,  nakon samo 100 dana, Nikola Vuković smijenjen je s mjesta predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga, a Ante Samodol smijenjen je kao član uprave. Oboje su  u Holding hitno dovedeni, kao osobe koje “bi trebale uvesti red”. Gradonačelnik Tomislav Tomašević objasnio je da je do ove promjene došlo zbog teške suradnje i “različitih koncepata vođenja Holdinga”. Samodol je u četvrtak u detalje opisao dane provedene u Holdingu, od pregovora do raskida.



Komentari