ZATVARA SE JUŽNI KOLNIK AVENIJE DUBROVNIK: Od srijede do nedjelje vozit će se obilazno, a i pješacima će biti zabranjeno!

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Za potrebe izvođenja radova uređenja južnog kolnika Avenija Dubrovnik bit će zatvorena od na dijelu od Ulice Trnsko do Avenije V. Holjevca, od srijede 03. kolovoza od 08,00 sati do nedjelje 07 kolovoza do 04,00 sata, javljaju iz Grada.

Obilazni pravac: Avenija brovnik – Radoslava Cimermana – Joszefa Antalla – Av. V. Holjevca – Av. Dubrovnik.

Iz Grada Zagreba poručuju da se koristi i drugi obilazni pravac kako bi se izbjegla dodatna zagušenja. Taj pravac je preko Jadranske av/Remetinečke ceste– Kružni tok Remetinec – Jadranski most – Savska cesta – Slavonska av. – Av. V. Holjevca – Av. Dubrovnik.

I pješacima je zabranjeno

Za vrijeme navedenih radova bit će onemogućeno prometovanje pješaka preko postojećih pješačkih prijelaza u zoni radova te ih molimo da radi sigurnosti koriste obilazne pješačke prijelaze i pothodnike, javljaju.

“Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji. Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje”, stoji u obavijesti iz Grada.



Komentari