Zagrepčaninu bankomat ukrao 100 eura, traži pomoć: ‘Ima li netko sličan problem’

Bankomat. Ilustracija (Foto: Pixabay)

Iako većinom sve protječe bez problema posjete bankomatima ponekad znaju završiti s problemom. Razni su primjeri gdje je bankomat u kvaru na neki način oštetio građane.

Jedna takva situacija dogodila se Zagrepčaninu koji se svoj problem opisao na društvenim mrežama tražeći savjet što dalje.

Dizao je određeni iznos novca, da bi drugi dan iznos na računu bio umanjen za dodatnih 100 eura , a transakcija prikazana kao podizanje novca na bankomatu. U poslovnici banke su rekli da je neki problem s bankomatom.

“Uzeli su moju prijavu, ali evo tjedan dana nakon, para i dalje nema nazad. Oni kao i dalje obrađuju prijavu. Ima li netko sličan problem”, zatražio je savjet.

 

Hrvat razotkrio ‘skupi’ trik na benzinskoj: ‘Pumpaši se dosjetili kako pljačkati narod’


Savjeti sugrađana

Prema savjetima ljudi kojima se dogodila ista situacija ne bi trebalo biti težih posljedica već rješavanje situacije može potrajati malo duže. Utješna vijest svakako za ovog Zagrepčanina, ali i sve koji se nađu u sličnom problemu. Očito je potrebno samo više strpljenja da se situacija riješi, ali novac će biti vraćen.

“Istu proceduru u banci smo prošli. Jučer smo dobili odgovor na mail da je ta transakcija provedena 20 dana prije, ali nije bila evidentirana tada zbog bankomata kojem se nešto dogodilo”

“Meni se dogodilo da mi bankomat nije evidentirao uplatu i čekala sam 10-tak dana nakon prijave da se riješi”, bili su neki od savjeta.

Uvjeti pri podizanju gotovine mogu stvoriti probleme: Važno je znati ova pravila


Komentari