Tramvajski promet je redovit, a u autobusnom su moguća odstupanja! Tramvaji preko Mosta mladosti ne voze do sredine rujna

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Mostom mladosti u smjeru juga vozi se sporije, uz povremena zaustavljanja zbog radova koji onemogućuju prometovanje prema novozagrebačkim naseljima Dugave i Travno.

Do završetka radova tramvajske linije 6 i 7 prometuju izmijenjenim trasama, dok je linija 8 ukinuta. Kao supstitucija uvedena je izvanredna linija 609.

Noćne linije javnog gradskog prijevoza do daljnjeg ne prometuju.

OBUSTAVA TRAMVAJSKOG PROMETA PREKO MOSTA MLADOSTI

Zbog radova na Mostu mladosti, koji traju posljednjih mjesec dana, do završetka radova koji se očekuju sredinom rujna, bit će obustavljen tramvajski promet Avenijom Marina Držića, južno od Ulice grada Vukovara do Zapruđa.

Umjrzo redovnih tramvajskih linija vozi izvanredna autobusna linija 609 koja prometuje na dionici Zapruđe – Ulica grada Vukovara!


Autobus se polukružno okreće na raskrižju Avenije Marina Držića i Ulice grada Vukovara te je ulazno-izlazno stajalište u Držićevoj (kod “Dione”).

Početno stajalište u Zapruđu je na Aveniji Dubrovnik kod HG- spota, a krajnje na ugibalištu autobusne linije 222, kod Prometnog centra ZET-a.

Autobusi se neć zaustavljaju na stajalištu Most mladosti i to u oba smjera te na stajalištu Borovje istok, u smjeru Ulice Grada Vukovara.

Za vrijeme izvođenja radova, tramvajske linije 6 i 7 prometuju izmijenjenim trasama u oba smjera, dok je linija 8 ukinuta.

Linija 6: Črnomerec – Trg bana Josipa Jelačića – Glavni kolodvor – Autobusni kolodvor – Ulica grada Vukovara – Žitnjak.

Linija 7: Dubec – Kvaternikov trg – Autobusni kolodvor – UIica grada Vukovara – Savski most.


Komentari