Pljušte reakcije na poruku medicinske sestre na ambulanti: ‘Da, gospođo i vama i vašima’

Dom zdravlja. (Foto: Admir Buljubasic/CROPIX)

U ovo vrijeme velikih vrućina, ali i godišnjih odmora nije lako ni pacijentima na zdravstvenim radnicima. Tako je na društvenim mrežama osvanula objava s porukom koju je na vratima ambulante prije nekoliko dana ostavila jedna medicinska sestra.

“Našoj kolegici medicinskoj sestri iz jedne ambulante u našoj zemlji očito je dosadilo odgovarati na jedno te ista pitanja pa je iskoristila priliku i odmah odgovorila na sve.

Jednima je njezin postupak bezobrazan i nedopustiv, a drugi ju pak u potpunosti razumiju. Što vi kažete?”

Natpisa na Domu zdravlja. (Foto: Screenshot)

Pljušte reakcije

Objava je vrlo brzo skupila stotine reakcija i komentara.

“Džaba je pisala, ionako znamo da će kucati i čekati te na kraju pokušati ući jer nitko ništa ne čita”,

“Ja ih pošaljem glavnoj sestri ako mi počnu tersati, ili broj lokala. Ja sam na svom radnom mjestu, a sto dr. nema ja nisam kriva. Idi pa sa glavnim rješavaj, ali tu su svi manji od makovog zrna, samo sestri tersaju”,


“Doktor mi je na GO već desetak dana i jedna te ista osoba dolazi svaki božji dan i svaki put je netko drugi od doktora u zamjeni i stalno ide na preglede kod dotičnih… danas je pitanje dana bilo, a šta mi niste rekli da našeg doktora nema…”

Maja boluje od teške bolesti: ‘Pojavila se fleka na čelu, a doktorica je rekla da si istetoviram nešto ako mi smeta’

“I sama znam da ljudi tisuću puta dolaze pitati neke stvari bez da se trude sami pročitati odgovor u svom nalazu….imam li kontrolu, kada da se naručim, kako da koristim lijek, koje pretrage moram obaviti, gdje moram ići obaviti te pretrage, a sve piše u nalazu, i onda kad ih pitam, jeste li pročitali nalaz, sve vam piše u nutra…”a nisam”….pa po kaj onda dolaziš doktoru? Da doktor umjesto tebe i obavi pretrage i popije terapiju”, bili su samo neki od brojnih komentara.


Komentari