Oni su hit Dugog Sela: Pogledajte što su učinili kad je poplava napravila rijeku u ulici

Poplava u Dugom Selu. (Foto: Čitatelj)

Zagreb je u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima pogodilo nevrijeme praćeno vjetrom i kišom, pa čak i tučom. 

Zagrebački vatrogasci imali su pune ruke posla s posljedicama nevremena, ali u vatrogasci iz okolice Zagreba.

Županijski centar 112 Zagreb zaprimio je 200-tinjak poziva građana koji su tražili intervenciju žurnih službi zbog sanacije posljedica nevremena koje je pogodilo područje Zagrebačke županije.

Na području Zagrebačke županije najviše poziva bilo je s područja Dugog Sela gdje je padala i tuča.

U Zagrebu padale grane, stali tramvaji: Tuča i poplave, brojne intervencije vatrogasaca


Ribolovci na poplavi

Dio stanovnika Dugog Sela pokazao je visoku razinu smisla za humor u teškoj situaciji.  Naime, nevrijeme je uzrokovalo poplave u nekim ulicama u Dugom Selu dok ove konkretne fotografije prikazuju poplavu u ulici Biskupa A Kažotićeva u Dugom Selu kod broja 4 i 6.  Lijepo se vidi ekipa koja je uslijed te poplave odlučila izvaditi stolice i štapove za pecanje dok su vatrogasci ispumpavali vodu iz ulice i čistili šahtove.

 

“Poplavilo je našu ulicu, Kolodvorsku ulicu ( ulica je bila kao Rijeka), parkiralište ispred Zagrebačke banke, a bujica se slijevala sa viših predjela Grada pored Poglavarstva. To se događa samo kada je u pitanju ovako velika količina kiše u kratkom vremenu. Voda nije mogla otjecati.

Voda je stajala u obliku jezera nekih sat i pol dok nisu stigli vatrogasci i pročistili šahte od nanešenog blata, pa je tada voda počela otjecati. Trenutačno više nema vode”, ispričao nam je naš čitatelj iz Dugog Sela koji je zabilježio “ribolovce”.


Komentari