Novi nalet nevremena u Zagrebu, ovoj dvojici nije smetalo: Pogledajte što su radili bez odjeće

Nevrijeme. Zagreb. (Foto: Screenshot)

Jak pljusak pao je večeras oko 21:40 u Zagrebu. Velika količina kiše poplavila je ulice u nekim dijelovima grada.

Uz jaku kišu zapuhao je i snažan vjetar, a građani su na društvenim mrežama zabilježili novi nalet nevremena u gradu. Jedna je snimka ispred zagrebačke Arene.

 

 

Upravo sada Arena centar Zagreb.


Posted by Franka Kumaric on Monday, July 1, 2024

Drugima pak nije toliko smetao ni vjetar ni kiša. Na FB stranicama studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu objavili su video dvojice studenata kako se, odjeveni samo vjerojatno u kupaće ili pak bokserice, po najvećem pljusku dodaju frizbijem.

Nevrijeme u Zagrebu. (Foto: Screenshot)
Nevrijeme u Zagrebu. (Foto: Screenshot)

 

Jaki pljusak pao je večeras u Zagrebu. U nekim dijelovima grada ima poplavljenih ulica. “Intenzivan pljusak i u Zagrebu večeras, upravo na križanju Selska-Zagrebačka”, napisali su uz objavljeni video na Facebook stranici Neverin.

 

U Dnevniku N1 televizije kod Domagoja Novokmeta gostovao je glavni ravnatelj Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) Ivan Güttler te govorio što se od vremena može očekivati u idućim danima.

“Možemo reći da smo u dijelu godine kad su grmljavinska nevremena uobičajena za ovaj dio Europe. Mi smo u DHMZ-u već jučer prepoznali opasnu situaciju i izdali narančasto upozorenje, da bismo danas prijepodne izdali crveno. Ovo najveće nevrijeme je sad na području Slavonije i ide prema istoku”, rekao je Güttler pa otkrio hoće li ovakve pojave biti sve češće.

“Nažalost, hoće. Usred klimatskih promjena intenziviraju se. Dok ne budemo adresirali uzrok, imat ćemo ovakve situacije”, kaže.

 

Pogledajte oluju na istoku, slavonski ljudi u očaju: ‘Sve nam je uništeno’


Komentari