Mladić zaspao u tramvaju: Tu vožnju nikad neće zaboraviti

Putnici u tramvaju, ilustracija (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Poruka slijedeće vijesti je nemojte olako zaspati tijekom vožnje u zagrebačkim tramvajima. Mnogi budu još jako pospani ako rano ujutro putuju javnim prijevozom na posao pa zadrijemaju putem do radnog mjesta. Neki pak ostaju u noćnom provodu do ranih jutarnjih sati pa također odspavaju ako je dug put tramvajem ili autobusom od mjesta gdje su se zabavljali do kuće.

Što god bilo posrijedi jedan će mladić jako dobro zapamtiti kada se opustio i zaspao u tramvaju. Naime, zagrebačka policija izvijestila je o slučaju krađe koji se dogodio u zagrebačkom tramvaju koji je na upozorenje svima kojima bi se moglo dogoditi da ‘ubiju oko’ tijekom vožnje.

“7. srpnja između 5.35 i 6.10 sati, u tramvaju, na relaciji između Dubrave i Trga kralja Tomislava, za vrijeme dok je 24-godišnjak spavao, nepoznati mu je počinitelj s ruke otuđio sat. Materijalna šteta iznosi više tisuća eura”, priopćili su iz PUZ-a.

Počelo i u samom centru Zagreba: ‘Iznenada prišao maloljetniku ispred pekarnice’

Svega bude u tramvajima

Kada je u pitanju zagrebački javni prijevoz putnici često svjedoče o neugodnim iskustvima koja dijele na društvenim mrežama. Dio građana žali se na nepristojne putnike, dok su neki doživjeli neprimjerene poglede ili dodire.


Izrazito neugodno iskustvo doživjela je jedna Zagrepčanka koja se vozila tramvajem broj 17 na Savskoj cesti oko 9:17 sati. Na fotografiji koja je objavljena na društvenim mrežama vidi se muškarac koji se samozadovoljava u tramvaju.

Zagrepčanka zgrožena prizorom u tramvaju: ‘Prepuno bolesnih, bahatih luđaka’

 

 


Komentari