Mlada zastupnica hit novog saziva Sabora: Zasjenila i Kolindu

Marijan Pavliček, Sanja Radolović, Nikola Mazar. (Foto: Damjan Tadic/CROPIX)

Uz bivši predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović prve sjednice novog saziva Sabora svojim je modnim stilom obilježila i saborska zastupnica Sanja Radolović.

Mlada SDP-ova zastupnica svojim modnim kombinacijama još jednom je privlačila sve poglede na sjednici Sabora.

Na jučerašnjoj sjednici pažnju je privukla odabirom plave čipkaste haljine, da bi se potom pojavila u upadljivoj crvenoj haljini.

 

Inače, Sanja Radolović doktorirala je ekonomiju. Vodi Pulski SDP, gradska je i županijska vijećnica, a predaje i na pulskome sveučilištu.

“Osim što predajem, vodim i ured za projekte primarno financirane iz EU fondova i znanost, tako da svakako primarno kroz rad saborskih odbora, a nadam se i u javnom političkom prostoru planiram djelovati u tom smjeru”, kazala je za Dnevnik Nove TV 2020. godine, kada je postala zastupnica.


Rođena je 7. studenoga 1987. u Puli. Završila Fakultet ekonomije i turizma Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli (VSS – magistra ekonomije; doktorat u području društvenih znanosti – polje ekonomije).

Na prvi sastanak novog saziva Hrvatskog sabora, došla je i  bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Kao i uvijek, predsjednica je pokazala da ima izvrstan osjećaj za modu i eleganciju.

Odjenula je haljinu koju je svojevremeno nosila i vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton.

Kolinda u Sabor došla u haljini kakvu je nosila britanska princeza Kate

Foto:


Komentari