HDZ-ovca ismijali u Skupštini: ‘To samo dokazuje koliko vam je Hrvatska na srcu’

Mislav Herman. (Foto: Damjan Tadic/CROPIX)

U gradskoj vijećnici održava se 33. sjednica Gradske skupštine Grada Zagreba. Tijekom prijepodneva bilo je nekoliko smiješnih trenutaka, a jedan od njih dogodio se već na početku sjednice prilikom prijedloga zastupnika.

Potpredsjednik skupštine zastupnik HDZ-a Mislav Herman imao je nekoliko prijedloga oko dnevnog reda no jedan njegov prijedlog za stanku izazvao je smijeh u Skupštini.

“Kao potpredsjednik gradske skupštine predlažem stanku u 12:30 kako bi svi zajedno svjedočili preletu hrvatskog ratnog zrakoplovstva odnosno hrvatski Rafale-a preko gornjega grada.To će biti u 12 sati i 30 minuta”, predložio je zastupnik Herman.

Mislav Herman.
(Foto: Damjan Tadic/CROPIX)

‘To samo dokazuje koliko ste domoljubni’

Na te njegove riječi prolomio se smijeh u skupštini.

“Vidim da je to vama svima smiješno. To samo dokazuje koliko ste domoljubni i koliko vam je na srcu Hrvatska”, odgovorio im je Herman.

“Stanku ćete morati zatražiti dodatno”, rekao je predsjednik skupštine Joško Klisović zastupniku Hermanu dok je odlazio s govornice.


Tomislav Tomašević.
(Foto: Damjan Tadic/CROPIX)

I Tomašević nasmijao zastupnike

Skupštinu je nasmijao kasnije i gradonačelnik Tomašević.

Tijekom aktualnog sata kada gradski zastupnici gradonačelniku Tomislavu Tomaševiću i gradskoj upravi postavljaju pitanja ponovno je bilo burno između zastupnika Ivice Lovrića iz stranke Plavi grad i Tomaševića.

U međusobnom prepucavanju i optužbama za laganje gradonačelniku Tomaševiću se dogodio lapsus koji je nasmijao cijelu dvoranu. Naime, u žaru verbalnog okršaja pogriješio je kako se zove Lovrićeva novoosnovana stranka.

Tomaševiću se omaklo, smijala se cijela Skupština: ‘A vi iz stranke pravi gad, ovaj ne pravi gad’


Komentari