Ženu šokiralo ponašanje majke u trgovačkom centru: ‘Mi smo ostali kao da nam je netko šamar dao’

Trgovački centar, ilustracija (Foto: Pixabay / jarmoluk)

Pomalo neobična scena odigrala se u jednom splitskom trgovačkom centru gdje se izgubila djevojčica, a žena koja ju je našla šokirana je postupkom majke te je sve odlučila objaviti na društvenim mrežama.

Naime, u trenutku kad ju je ugledala, djevojčica je bila uplakana i rekla je kako je negdje izgubila mamu.

Majka zagrebačkog školarca dobila raspored, a onda i ‘slom živaca’: ‘Pa kad ćemo vidjeti djecu?’

“Okrećemo se, gledamo je li još tko u strci, nije. Pokušavamo je smiriti, pronaći ćemo mamu. Pitam je da li znaš broj od mame, zna. Zovemo mamu, mama se onako javi bez ikakvog osjećaja, jeste vi mama od te djevojčice, jesam. Curica je sa nama, plače stalno, rečemo gdje smo, stižem, veli mama.

‘Samo ju je primila za ruku’

Čekamo par minuta, eto mame, djevojčica potrči, ona je samo primi za ruku i nastave hodati, nikakve emocije, panike, straha, ništa. Niti ju je utješila, niti zagrlila, povuče je za sobom. Ta žena ni da se okrenula oko svoje osi, s kim joj je dijete bilo, tko ju je čuvao. Mi smo ostali kao da nam je netko šamar dao, je li moguća takva nebriga, pa nisi je našla na putu ili možda jesi. Sad se mislim jesam ja luda”, šokirana je Splićanka.

Trgovina, ilustracija (Foto: Unsplash)

Brojni su u komentarima naveli kako nisu šokirani takvom situacijom te da se u današnje vrijeme roditelji ne bave djecom.


Nevjerojatno priznanje zagrebačke radnice u trgovini: Otkrila strahotu koju rade s mesom kojem prođe rok trajanja

“Vječno sam ih izvodila vani na igralište, parkiće, plaže… Današnjim mamama je sve teško, najradije bi ih nekome uvalila da one imaju svoj komod. Užas”, jedan je od brojnih komentara.


Komentari