ŽENSKE RIJEČI BOLE: Ovih 5 rečenica bi mogle unišiti vašu vezu

www.braindirector.com

Mnogi od nas su se uvjerili kako su riječi nekad puno bolnije nego djela.

Ove riječi uglavnom izgovaraju žene koje su sumnjičave ili ih pak koriste kao “tajno oružje” u svakoj svađi, a mogu jako zaboljeti, naročito muškarca koji je potpuno iskren. Kojih to pet rečenica će svakog muškarca pogoditi bez obzira na njihov “macho” stav.

  • Ne vjerujem ti 

Ove riječi uglavnom izgovaraju žene koje su sumnjičave, Iskrene muškarce će ove riječi pogoditi puno više nego one koji varaju i muljaju, jer najgore je biti nevino optužen. Povjerenje se teško vraća zato muškarci, nemojte nikad razočarati svoje drage, jer ćete biti krivi i kad niste.

  • Svi su muškarci isti

Ova rečenica je postala pravi klišej. Koristi ju svaka žena kada nema drugog argumenta za uvriejditi muškarca. Ako kažete to svom partnetu usred svađe, mogao bi vas prestati poštovati i mogli biste ostati sami zbog te rečenice. Svatko od nas je ejdinka i individua i upravo to želi i ostati, stoga nitko ne voli guranje u isti koš.

  • Nisi dobar u krevetu

Bila to istina ili ne, reći mu tako delikatnu stvar na tako grub način može nepovratno pogoršati vaš odnos. Ukoliko smatrate da je loš, što ste onda radili s njim? Mogli ste ga podučiti ili savjetovati ga. Nije uredu od vas to koristiti kao uvredu.

  • Moj bivši to nikad ne bi napravio

Uspoređivanje sadašnjeg dečka s bivšim vodi ravno prekidu veze. Prihvatite svog novog dečka onakvim kakav je. Nema potrebe vaditi kosture iz ormara. Ni damama ne bi bilo drago da ih uspoređuju sa prošlom mršavijom ili atraktivnijom bivšom.


  • Tvoja majka se u sve miješa

Opće je poznato kako su muškarci privrženiji svojim majkama i njihova veza je neraskidiva, pa ako mu kažete da je njegova mama davež, postoji velika opasnost da mu se te riječi urežu u pamćenje. Stoga nemojte mu nikad nabiti na nos da mu je majka “kao margarin” i da se u sve miješa, nego odigrajte taktičnije i postanite njegov novi centar svijeta.


Komentari