Žena privedenog šefa stožera civilne zaštite preselila kod svećenika: ‘Gospođa nije dobro i ja nisam dobro’

Photo: Ivica Galovic/ PIXSELL, Ilustracija

Šef Stožera civilne zaštite grada Otoka i predsjednik temeljnog ogranka HDZ-a, Josip Varga 27. je prosinca priveden zbog obiteljskog nasilja, nakon što je u obiteljskoj kući zatekao suprugu i svećenika, doznao je Telegram. Policija je privela i njegovog sina, a tog su dana u kući pronašli nekoliko komada streljiva.

Nekoliko dana kasnije, 31. prosinca, Josip Varga je podnio ostavku na mjesto načelnika Stožera civilne zaštite u gradu Otoku, kako je naveo, ‘iz osobnih razloga’, a prema najnovijim informacijama njegova supruga se preselila kod župnika.

Gospođa nije dobro i ja nisam dobro jer se radi o ozbiljnoj prijetnji smrću“, rekao je župnik za Jutarnji.

Na pitanje je li informacija da je Vargina supruga sada u župnom dvoru istinita, župnik je odgovorio da “ako je netko nešto objavio, mora stajati iza toga, ali zaista ne bi više ništa komentirao”.

Isti portal doznaje da je svećenik poprilično nekovencionalan te da je navodno diplomirao psihologiju. Novine su o njemu više puta pisale, a koliko je vidljivo iz objava njegovih župljana, vjernici ga jako vole i cijene, usprkos njegovoj nekonvencionalnosti.



Komentari