ZAVRŠILA KRIMINALISTIČKA ISTRAGA: Zagrebački dileri pritvoreni!

www.zagrebacka.policija.hr

PU zagrebačka obavijestila je da je kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom i 43-godišnjakom dovršeno. Podignuta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo “neovlaštena proizvodnja i promet drogama”.

Policijski službenici su 19. veljače u večernjim satima zaustavili automobil njemačkih registracijskih oznaka. Njime je upravljao 33-godišnjak, a 43-godišnjak je bio suvozač. Dragovoljno su predali 10,6 grama heroina i 1,4 grama kokaina te jednu tabletu MDMA.

Nakon toga pretražena su dva stana i jedan poslovni prostor na području Zagreba. U stanu kod 43-godišnjaka pronađeno je ukupno 50,8 grama kokaina, 8,4 grama MDMA, 14 grama marihuane i 0,4 grama hašiša, dok je u poslovnom prostoru pronađeno 6,7 grama kokaina i 15 komada tableta MDMA. Kod mlađeg osumnjičenika, u stanu, pronađeno je ukupno 1,6 grama marihuane.

Utvrđeno je da je pronađenih 11,2 grama kokaina i 1,6 grama marihuane mlađi osumnjićenik kupio od starijeg radi daljnje preprodaje.


Komentari