Zagrepčanka muku muči sa susjedom: ‘Čim su krenule visoke temperature, ona je počela sa starom praksom’

Stambena zgrada, ilustracija (Foto: Canva)

Život u stambenim zgradama iziskuje poprilično puno tolerancije, ali i poštivanja kućnog reda. No, neke stvari koje njime nisu definirane, mogu ostalim suvlasnicima stvarati probleme.

Jedna Zagrepčanka iz Gajnica požalila se na stariju gospođu iz ulaza.

‘Zafitilji vrećicu iz auta pa gdje padne’ Zagrepčanka šokirana ponašanjem susjeda: ‘Iza im sjede djeca i sve to gledaju’

“Krenule su visoke temperature, a s njima i naši stari problemi. Susjeda s prvog kata nema klimu i kako živi u garsonijeri, valjda joj bude vruće dok kuha pa otvori i prozor i ulazna vrata od stana. Taj miris kuhanja širi se po cijeloj zgradi”, požalila se čitateljica koja je rekla da je razgovarala sa susjedom, ali da joj je rekla kako pretjeruje jer ona mora jesti.

Stambena zgrada, Ilustracija (Foto: Unsplash)

“Evo nje opet, smrdi cijela zgrada! To su prve riječi koje mi je danas rekla druga susjeda s kata koja se isto ne slaže s njenom praksom. Normalnim razgovorom nismo uspjeli naći zajedničko rješenje, a teror za ovu godinu je već počeo”, požalila se.

O svemu je razgovarala i s predstavnikom stanara koji je susjedi savjetovao da zatvara vrata jer se stanari bune, ali kako joj je pojasnio, ne može joj ništa jer zapravo ne postoji pravilnik kojim bi joj mogao zabraniti da to radi.


‘PO TJEDAN DANA SE NE POMAKNU’ Stanari ogorčeni, ceste zakrčene: ‘Dvosmjerna ulica odjednom je postala uska jednosmjerna’

“Problem je što su ulazna vrata zaključana i ne možemo ih otvarati dolje da bi luftali zgradu. Sad dinsta luk, onda krene neko meso, pa taj se miris cijeli dan zadržava na stepeništu. Pa zar je toliki problem poslušati kad ti se više ljudi požali, neki očito nisu za život u stambenoj zgradi”, zaključila je ogorčena čitateljica.


Komentari