ZAGREPČANI TUGUJU! Ovu promjenu nisu svi dočekali raširenih ruku: ‘Sad se neće razlikovati od drugih…’

Foto: Unsplash

Narodni radio otišao je u povijest, a svjetlo dana ugledao je radio bravo!. Ista voditeljska ekipa i već poznati radijski glasovi i dalje će uveseljavati mnogobrojne slušatelje, no uz neke novosti. Narodni je bio poznat po tome što se na njemu mogla čuti samo domaća glazba, a radio bravo! napravio je potpuni zaokret pa slušatelje časti i pjesmama stranih izvođača.

Neki su tu vijest dočekali objeručke, no ima i onih koji su tužni zbog velike promjene ovog radija. Sve su nam to naši čitatelji otkrili na društvenim mrežama.

Žalosno je to što je Narodni radio otišao u povijest. To je također uvertira u turbofolk. To znači da smo izgubili normalan radio s domaćom glazbom”, tužan je jedan čitatelj, a tugu s njim dijeli još jedna čitateljica.

”Godinama ga slušam i nitko mi ne smije promijeniti stanicu. Baš mi je žao”, napisala je.

”Slušala sam ga baš zato jer je imao domaću glazbu. Sad se neće razlikovati od drugih”, poručila je jedna gospođa, a druga je dodala da joj je jedini plus bio što na tom radiju nije bilo narodne glazbe i cajki. ”Budemo vidjeli što će biti dalje”, skeptična je.


A ocjenu nula daje novom radiju jedan slušatelj. ”Ajde nekad poslušati neku normalnu stranu glazbu, ali Narodni je trebao ostati Narodni. A tko nas malene na kraju pita”, rekao je.

Zanimljiv je prijedlog dala jedna Zagrepčanka koja kaže da ‘‘trebalo samo poraditi na repertoaru pjesama”. ”Imamo puno domaće glazbe, a vrtjelo se dugo jedno te isto. Voditelji su ok”, zaključila je.


Komentari