Voditelj vremenske prognoze naglo prekinuo javljanje uživo: ‘Ušao sam unutra do prsa’

Voditelj vremenske prognoze spasio ženu (Foto: Screenshot)

Uragan Helena, koji je prošlog tjedna pogodio jugoistok Sjedinjenih Američkih Država, posebno Floridu, postao je jedna od najrazornijih oluja sezone. Iako je oslabjela, i dalje uzrokuje probleme, pogotovo u jugoistočnim državama, uključujući Georgiju i Sjevernu Karolinu.

Oluja je izazvala ogromne poplave, posebno u Atlanti, gdje je izdano prvo ikad upozorenje o izvanrednim poplavama. Vjetrovi i poplave uzrokovali su velika oštećenja infrastrukture i masovne nestanke struje.

Stanovnici pogođenih područja upozoreni su na mogućnost dodatnih poplava i klizišta te su pozvani na oprez zbog potencijalnih tornada.

Zbog kiše opet poplavljen podvožnjak u Zagrebu: ‘Spustilo se u sekundi, užasno’

Nosio ju je na leđima

O kakvoj je meteorološkoj katastrofi riječ uvjerili su se i mnogi koji su gledali vremensku prognozu na Fox Weatheru. Naime, poznati meteorolog Bob Van Dillen prekinuo je javljanje uživo kako bi iz potopljenog automobila spasio ženu.


“Javit ćemo vam se uskoro. Idem vidjeti mogu li ovoj dami još malo pomoći”, rekao je reporter, a zatim otišao do automobila i izvukao ženu noseći je na leđima.

“Izvadio sam novčanik iz hlača, ušao sam unutra do prsa. Bila je unutra, još uvijek vezana. Voda se dizala i ulazila u automobil, tako da je bila uronjena u vodu gotovo do vrata “, rekao je Van Dillen nakon svoje uspješne spasilačke misije.

Europa se sprema za rekordne kiše i poplave: ‘Hrvatska je spremna, podignuta su potrebna upozorenja’


Komentari