(Video) Ludo se provodi: Pernar nakon debakla u Zambiji juri Dubaijem u crvenom Ferrariju: ‘Možemovci bi najradije da kopam po kontejnerima’

Foto: Screenshot

Nakon što je hrvatska osmorka oslobođena optužbi za pokušaj trgovanje djecom u Zambiji, brojni su se zapitali kada se bivši saborski zastupnik Ivan Pernar vraća u Hrvatsku.

SUTKINJA DONIJELA ODLUKU: Hrvati u Zambiji oslobođeni, nalog za puštanje ide odmah

Podsjetimo, Pernar je u Zambiji svjedočio protiv Hrvata, posebno se okomivši na Noah Kraljevića za kojeg je naveo da je nekoć, prije promjene spola bio žena, kako je u Zambiji na snazi zakon kojime su LGBTQ+ osobama, ako ih se uhvati, prijete visoke zatvorske kazne, čak i doživotne.

Sudeći po Pernarovoj Facebook stranici, još uvijek se nije vratio u Hrvatsku te je na svome Facebooku objavio video kako je trenutno u Dubaiju.

“Pozdrav iz Dubaija”, napisao je Pernar uz video kako na ulicama poznatog grada Ujedinjenih Arapskih Emirata vozi Ferrari.


“Možemovci bi najradije da kopam po kontejnerima”, napisao je u novom statusu.

Pritom je poslao poruku hrvatskim medijima.

“Mogu mediji pričati o Velimiru Bujancu što god hoće, ali on je najveća legenda hrvatskog novinarstva”, prokomentirao je Pernar kontroverznog novinara koji se nerijetko susreće s kritikama za neistinito izjašnjavanje, poticanje na netrpeljivost i govor mržnje.

Kako je Zagreb.info ranije pisao, u veljači je Višnja Ljubičić, pravobraniteljica za ravnopravnost spolova navela kako je Pernara prijavila DORH-u, dovodeći prijetnje smrću koje je zaprimila u vezi s njegovim javnim istupima protiv nje.

PRIJETE JOJ SMRĆU ZBOG PERNARA! Pravobraniteljica svakodnevno pod udarom mržnje jer se obratila DORH-u

“Pravobraniteljica je u obavljanju svojih poslova saznala za povrede Zakona o ravnopravnosti spolova s obilježjima kaznenih djela iz članka 325. – javno poticanje na mržnju – i članka 146. – nedozvoljena upotreba osobnih podataka – i sukladno Zakonu o ravnopravnosti spolova podnijela DORH-u prijavu protiv Pernara na daljnje nadležno postupanje”, rekli su u Uredu Višnje Ljubičić i potvrdili da od podnošenja prijave kontinuirano dobiva prijetnje.

Tijekom svjedočenja u zambiji, odvjetnici obrane su pitali Pernara je li njegov dolazak u tu afričku zemlju povezan s planom kandidiranja na parlamentarnim izborima 2024. godine.

Tada se Pernar krenuo derati i vikati te je skoro poslan u zatvor, ali mu je sutkinja, nakon isprike, odluila oprostiti ispade u sudnici.


Komentari