Udružili se djelatnica i mušterija: Domogli se 44 tisuće eura, evo i kako

Županijski sud u Splitu (Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

Nevjerojatna priča iz rubrike crne kronike dolazi iz Splita. Naime, djelatnica splitskog automat kluba i korisnik njihovih usluga osumnjičeni su da su reprogramirali aparate za igre na sreću. Cilj njihovog plana bio je protupravno se okoristiti tuđom imovinaom, a to im je na kraju i uspjelo jer su se domogli 44 tisuće eura.

No, iako su svojim planom uspjeli izvući ovu pozamašnu svotu, dvojac neće uživati u njoj jer je pao u ruke pravde.

Dvojac je osumnjičen za računalnu prijevaru te će biti predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je splitska policija koja je provela kriminalističko istraživanje nakon što je oštećeno trgovačko društvo podnijelo kaznenu prijavu.

Policija (Foto: Vojko Basic / CROPIX)

Mijenjali koeficijent

U tom su društvu utvrdili da im je mijenjanjem koeficijenata isplatnih dobitaka pričinjena materijalna šteta u iznosu od gotovo 44 tisuće eura.

Kriminalističkim istraživanjem nad 39-godišnjom djelatnicom utvrđena je sumnja da je, imajući pristup aparatu skinula zaštitu i time omogućila pristup 47-godišnjaku koji je 30. travnja ostvario dobit.

No ta dobit nikako neće biti izvor njihova zadovoljstva već će najvjerojatnije biti razlog zbog kojega će oboje završiti iza rešetaka.


Zagrebački policajac godinama krao od prosjaka na Glavnom kolodvoru: Tvrdi da nije kriv


Komentari